Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiectul „ZBOR” a ajuns la final

Publicat:

Proiectul cultural „ZBOR (Ziduri, Bastioane, Orașe, Ruine). Mai aproape de cetațile dacice din estul Transilvaniei”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), a ajuns la final. Inițiatorii au facut publice rezultatele si produsele proiectului cultural. Inițiat anul acesta, de catre Muzeul Național al Carpaților Rasariteni (MNCR), in parteneriat cu Asociația Culturala „Valea ...

Citeste articolul mai departe pe mesageruldecovasna.ro…  

Sursa articol: mesageruldecovasna.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei instituții importante din Cluj-Napoca NU participa la Noaptea Muzeelor. Care sunt motivele

11:05, 17.05.2024 - Trei instituții de cultura clujene nu iși vor deschide porțile vizitatorilor de Noaptea Europeana a Muzeelor. Este vorba de Muzeul de Arta Cluj-Napoca, de Muzeul Etnografic al Transilvaniei și de Muzeul Național de Istorie.

Jocuri istorice, filme, concerte si ateliere creative in “Noaptea muzeelor” la Sfantu Gheorghe

18:30, 14.05.2024 - Muzeul National al Carpatilor Rasariteni si Muzeul Cinegetic din Sfantu Gheorghe, care si-au anuntat participarea la "Noaptea Muzeelor", ce va avea loc sambata, 18 mai, ofera publicului posibilitatea de a vizita gratuit expozitiile de baza, de a asista la concerte si proiectii de filme, precum si de…

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Proiectul expozitional Avram Iancu. Omul, eroul, legenda, 200 de ani de la nastere, realizat de BNR

20:10, 17.04.2024 - Muzeul National de Istorie este partener, alaturi de Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I", Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Muzeul National al Unirii Alba Iulia, Serviciul Judetean Alba al Arhivelor Nationale ale Romaniei si de Biblioteca Centrala Universitara "Lucian Blaga" Cluj…

O carte de colorat cu 134 de orase ale Transilvaniei va fi prezentata la Festivalul SepsiBook de la Covasna

23:26, 10.04.2024 - Un grup de tineri din judetul Covasna, care lucreaza la o firma de branding si design, a gasit un mod inedit de a promova patrimoniul cultural si arhitectural al Transilvaniei: prin intermediul unei carti de colorat. Aceasta cuprinde 134 de orase din Transilvania si va fi prezentata in cadrul Targului…

Drumul de Camp – Sub Grofu din Posmuș ar putea asigura acces direct din DJ 173 spre Castelul Teleki

11:20, 28.02.2024 - Consilierii județeni vor discuta in ședința de Consiliu Județean de maine, inclusiv despre trecerea din domeniul public al județului Bistrița-Nasaud in domeniul public al comunei Șieu a unei suprafețe din imobilele-terenuri. Scopul este relocarea sectorului „Drumul de Camp – Sub Grofu” (proprietate…

Credeai ca nu exista o Rețeta a Dragostei? Ei bine exista! Poate fi descoperita la Muzeul Farmaciei din Cluj!

16:30, 24.02.2024 - Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca a fost asaltat astazi de vizitatorii dornici sa descopere „rețeta dragostei” și nu doar pentru ca azi e Dragobetele! De iubit, iubim in fiecare zi, nu avem nevoie de o zi anume pentru asta, iar romanii cu temperamentul lor latin sunt recunoscuți pentru ca știu sa-și…

Vernisajul expoziției „Zestrea minerala a Romaniei” la Muzeul Oltului și Mureșului Superior din Miercurea Ciuc

07:30, 20.02.2024 - Muzeul Național al Carpaților Rasariteni și Muzeul de Mineralogie „Victor Gorduza” din Baia Mare, alaturi de colaboratori, anunța deschiderea expoziției „Zestrea minerala a Romaniei” la Muzeul Oltului și Mureșului Superior din Miercurea Ciuc, aceasta fiind a 15-a locație pe harta expoziției.Vernisajul…

“Zestrea minerala a Romaniei”, expusa la Muzeul Oltului și Mureșului Superior din Miercurea Ciuc

21:10, 19.02.2024 - Muzeul Național al Carpaților Rasariteni și Muzeul de Mineralogie "Victor Gorduza" din Baia Mare anunța deschiderea expoziției "Zestrea minerala a Romaniei" la Muzeul Oltului și Mureșului Superior din Miercurea Ciuc, aceasta fiind a 15-a locație pe harta expoziției. Vernisajul va avea loc la sediul…


Ce parere ai despre aceasta stire?