Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiecție în lumi de basm, la Arad, de Noaptea Muzeelor | Video

Publicat:

Evenimentul devenit deja tradiție la nivel internațional, , este un prilej prin care Aradul prinde seara viața și in care aradenii, cu mic, cu... The post Proiecție in lumi de basm, la Arad, de | Video appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Numa’ maine nu-i poimaine: cine și ce va invinge Aradul?

10:56, 08.06.2024 - Uite ca suntem pe terminate. Atat la propriu, cat și la figurat. Ma refer, desigur, la campania electorala. Maine, cei care ne vom duce, ne... The post Pola Zilei: Numa’ maine nu-i poimaine: cine și ce va invinge Aradul? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Aradul underground și nimicul de deasupra

09:15, 04.06.2024 - Imi cer scuze din start, dar fiind marginal implicat in festivalul Underground in plina desfașurare, voi spune cateva cuvinte și despre acest act cultural mai... The post Incetinitorul de particule – Aradul underground și nimicul de deasupra appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incident grav la concursul Drag Racing de pe Aeroportul din Arad! Tanarul de 17 ani in afara oricarui pericol

11:55, 02.06.2024 - In acest weekend, pe aeroportul din Arad, are loc o noua ediție a tradiționalului concurs Drag Racing, o competiție pe care Aradul o cunoaște de... The post Incident grav la concursul Drag Racing de pe Aeroportul din Arad! Tanarul de 17 ani in afara oricarui pericol appeared first on Special Arad ·…

Incident grav la concursul Drag Racing de pe Aeroportul din Arad! Tanar de 17 ani, suspect de fractura de coloana vertebrala

17:10, 01.06.2024 - In acest weekend, pe aeroportul din Arad, are loc o noua ediție a tradiționalului concurs Drag Racing, o competiție pe care Aradul o cunoaște de... The post Incident grav la concursul Drag Racing de pe Aeroportul din Arad! Tanar de 17 ani, suspect de fractura de coloana vertebrala appeared first on…

Capșunile mult ravnite i-au adus ghinion unei tinere. Ce a pațit o șoferița

16:10, 18.05.2024 - Ziua și accidentul pe drumul ce leaga Aradul de Ineu. In aceasta dupa-masa, in jur de ora 15:15 un alt eveniment rutier a avut loc... The post Capșunile mult ravnite i-au adus ghinion unei tinere. Ce a pațit o șoferița appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Aradul, de partea buna a clasamentului șpagii din spitale si in luna aprilie

10:05, 18.05.2024 - Aradul se situeaza, in luna aprilie 2024, pe harta șpagii intocmita de specialiștii de la Graphs.ro, de partea buna a clasamentului, cu un procent de... The post Aradul, de partea buna a clasamentului șpagii din spitale si in luna aprilie appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Happy Girls Team Arad, locul 2 la Vienna City Marathon! „Am reprezentat Aradul cu mandrie”

12:00, 22.04.2024 - Happy Girls Team Arad, cvartetul feminin de maraton care are in componența patru aradence, a realizat o performanța excelenta in acest weekend in care s-a... The post Happy Girls Team Arad, locul 2 la Vienna City Marathon! „Am reprezentat Aradul cu mandrie” appeared first on Special Arad · ultimele…

Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi…

07:45, 19.04.2024 - Gata, a revenit frigul, se incalzesc caloriferele, dar toate astea nu inseamna nimic pe langa fierbințeala campaniei electorale pornite inainte de vreme. Hai sa le... The post Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?