Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiect MAI: Companiile cu capital de stat sau mixt din infrastructura critică nu pot fi vândute decât cu acordul CSAT

Publicat:

a pus in dezbatere publica un proiect de lege care introduce anumite „limite ale exercitarii dreptului de proprietate” legate de infrastructura critica naționala și europeana, astfel incat cetațenii sau firmele care dețin terenuri, construcții sau instalații tehnologice pe care sunt instalate elemente de infrastructura critica sa fie obligați sa permita accesul personalului de mentenanța. De asemenea, proiectul de lege spune ca nicio companie cu capital de stat sau mixt din domeniul infrastructurii critice sau care deține elemente de infrastructura critica naționala…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roșiile oltenești vandute la Cluj sunt din Italia. Un istoric in gastronomie ii critica pe țaranii necinstiți: ”Nu pot accepta sa fiu mințit” - FOTO

09:15, 28.04.2024 - Istoricul in gastronomie, Mircea Groza, a relatat cum au incercat sa il pacaleasca țaranii cu roșii oltenești, care de fapt sunt din Italia. Acesta cunoaște foarte bine piața și spune ca in depozitele din Cluj e plin de roșii din ”afara” la prețul de 9 lei, care ajung la 35 de lei pe gheretele din piața.”ROȘII…

Burduja critica lipsa de investiții in rețeaua de termoficare a Bucureștiului

15:11, 24.04.2024 - Sebastian Burduja critica lipsa de investiții in rețeaua de termoficare a Bucureștiului: „Avarie majora la rețeaua de termoficare a Bucureștiului. E normal ca intr-o mare capitala Europeana, in 2024, sa fie zeci de mii de oameni fara caldura și apa calda?

Continua investițiile in infrastructura comunei Șpring: Primaria a solicitat acordul de mediu pentru realizarea investiției de realizare rigole și accese la proprietați in Cunța

08:01, 11.04.2024 - Continua investițiile in infrastructura comunei Șpring: Primaria a solicitat acordul de mediu pentru realizarea investiției de realizare rigole și accese la proprietați in Cunța Continua investițiile in infrastructura comunei Șpring: Primaria a solicitat acordul de mediu pentru realizarea investiției…

Italia critica „fragmentarea” europeana in fața Rusiei. Ea nu va trimite niciodata soldați in zona de conflict

18:31, 16.03.2024 - Europa ar trebui sa se abțina de la a face „mari declarații” și de la a-și etala contradicțiile privind razboiul din Ucraina… Ar trebui mai degraba sa-și defineasca o strategie clara și unita in fața Rusiei – susține ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, precizand ca Italia nu va trimite niciodata…

TASS: Forțele armate ucrainene au atacat infrastructura critica a centralei nucleare din Zaporojie

09:36, 14.03.2024 - Forțele armate ucrainene au tras in infrastructura critica a centralei nucleare Zaporojie, cea mai mare din Europa, scrie joi agenția rusa de presa TASS. „A fost inregistrata bombardarea infrastructurii critice a stației. Un dispozitiv exploziv a fost aruncat in zona gardului in spatele careia se…

Publica anunțul pentru incepere proiect cu finanțare europeana in ziar

00:45, 07.03.2024 - Companiile care sunt beneficiarele unui proiect cu fonduri europene trebuie sa publice un anunț de incepere a implementarii proiectului. Prin intermediul cotidianului Curierul Național, puteți face acest lucru la cel mai bun preț din piața, intr-un ziar cu acoperire naționala. Tot ce trebuie sa faceți…

American Airlines va cumpara 260 de avioane noi de la Airbus, Boeing si Embraer, anticipand cresterea cererii pentru calatorii

08:55, 05.03.2024 - Companiile aeriene majore se straduiesc sa cumpere avioane eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, pentru a depasi deficitul tot mai mare cauzat de problemele lantului de aprovizionare si cererea puternica de aeronave noi. Acordul include 85 de avioane Airbus A321neo, 85 de avioane…

Raport PwC: Romania a urcat pe locul 28 intr-un top al atractivitații pentru companiile private, avand scoruri bune pentru mediul macroeconomic și cadrul de reglementare, dar mai slabe la mediul de afaceri și infrastructura

10:46, 22.02.2024 - Romania a urcat pe locul 28 intr-un clasament al celor mai atractive 33 state din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) pentru companiile private, dupa ce se situase pe locul 32 la ediția anterioara, conform analizei PwC EMEA Entrepreneurial and Private Business Heatmap.


Ce parere ai despre aceasta stire?