Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profu’ de biologie, regizor de film

Publicat:

, , , , , , , , , , si . Dascali si elevi din Tinca protagonisti ai unui film a carui subiect e unul sensibil: dependenta de alcool a unei mame, in paralel cu dependenta de droguri a fiicei.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tribunalul Bihor: 6 luni de supraveghere pentru o tanara care și-a injunghiat tatal vitreg. Cum a motivat instanța

07:45, 09.05.2024 - O soluție mai rar intalnita a fost data, miercuri, de Tribunalul Bihor, care i-a aplicat unei tinere din Husasau de Tinca, acuzata de tentativa de omor, masura supravegherii pe o perioada de 6 luni.

Unul din 12, la inchisoare. Sentința in cazul unui clan din Tinca, acuzat ca ar fi forțat o minora violata sa renunțe la plangere

15:45, 25.04.2024 - Un singur inculpat, din cei 12 trimiși in judecata pentru ca ar fi amenințat o adolescenta sa-și retraga plangerea pentru viol, a fost condamnat la inchisoare cu executare printr-o sentința data joi de Judecatoria Salonta.

Cu dascali, depre dascali. INTERVIU cu Roxana Maria Moldovan despre educația din mediul rural

06:05, 19.04.2024 - Roxana Maria Moldovan este unul dintre mulții indrumatori mureșeni de suflete care se dedica actului educativ cu toata ființa sa de aproximativ 10 ani. La varsta de 31 de ani, și-a dat seama timpuriu ca locul ei este printre copii, jucand rolul vital al unui formator al societații in care traim. Roxana…

Patru adolescenți care au furat bunuri de 6.000 de lei dintr-o casa din Tinca, lasați liberi de Judecatoria Salonta

13:11, 11.04.2024 - Un judecator de drepturi și libertați din cadrul Judecatoriei Salonta a respins propunerea procurorilor de arestare a patru adolescenți din Tinca, acuzați de furt calificat, și a decis punerea acestora sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ministerul Educației pune la bataie 21 de milioane de euro ca sa-i invețe pe dascali sa predea. Ce spun experții

07:05, 10.04.2024 - Ministerul Educației, cu ajutorul UE, investește 21 de milioane de euro ca sa-i invețe pe educatori și pe invațatori sa predea, sa comunice eficient cu cei mici și sa-și controleze emoțiile negative.

Timis: DSP a trimis echipe de control la colegiul unde zeci de elevi si dascali au ajuns la spital intoxicati

10:40, 03.04.2024 - Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis a trimis, miercuri, mai multe echipe din mai multe domenii de specializare la Colegiul National ‘C.D. Loga’ din Timisoara, pentru prelevarea unor probe de apa atat din retea cat si de la dozatoare, dupa ce zeci de elevi si cadre didactice au ajuns la spital cu…

Profesorul Dorin Ionița, apreciat de profesorii din Stanford și Sorbona, despre simularea Evaluarii Naționale la Matematica: „Cu asemenea rezultate, toate școlile ar trebui inchise in Romania”

13:36, 27.02.2024 - Profesorul Dorin Ionița, personajul principal al filmului documentar Profu – premiat și apreciat de profesori universitari de la Stanford sau Sorbona pentru activitatea sa didactica – a explicat pentru Bistrițeanul.ro ca rezultatele la simularea examenului de Evaluare Naționala sunt „catastrofale”. …

A murit Tonio Ferener-Vari, unul dintre cei mai cunoscuți și indragiți dascali din Ploiești

15:50, 21.02.2024 - Profesorul de fizica Tonio Ferener-Vari, cunoscut dascal al Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, s-a stins miercuri, 21 februarie 2024. Ferener-Vari a fost unul dintre cei mai cunoscuți și indragiți dascali din Ploiești.


Ce parere ai despre aceasta stire?