Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profit să iasă. Big Pharma bate palma cu producătorii chinezi de medicamente

Publicat:

Companiile farmaceutice și investitorii occidentali conduc un numar record de acorduri de licențiere cu producatorii chinezi de medicamente, care nu dispun de capital suficient pentru a se extinde  la nivel mondial. Merck, GSK și AstraZeneca au semnat contracte de licențiere in cadrul unui val de investiții in biotehnologie care a atins un nivel record de […] The post Profit sa iasa. bate palma cu producatorii chinezi de medicamente first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un gigant francez prezent in Romania inchide fabrica și da toți oamenii afara

07:30, 31.05.2024 - Compania franceza PO Lighting Systems, integrata in cadrul grupului furnizor de piese și software auto OPmobility (fostul Plastic Omnium), a luat o decizie radicala. Aceasta a hotarat sa opreasca activitatea diviziei Plastic Omnium Lighting Systems din Iași, iar consecința directa a acestei masuri este…

Investițiile in petrol și gaze in Norvegia vor atinge un nivel record in 2024

03:50, 30.05.2024 - Companiile ar urma sa cheltuiasca in 2024 un nivel record de investiții pentru extracția de petrol și gaze și transportul prin conducte in 2024 in largul Norvegiei, datorita cheltuielilor mai mari preconizate pentru explorare și dezvoltare de zacaminte, a anunțat marți Statistics Norway, scrie oilprice.com.

BVB a inchis vineri piața cu un nivel record al indicelui BET – 17.362 puncte

12:46, 18.05.2024 - Bursa de Valori București (BVB) a inchis tranzacțiile de vineri, cu un nivel record, de 17.362 puncte, al valorii indicelui BET, care arata evolutia celor mai tranzactionate 20 de actiuni, precum Hidroelectrica, Banca Transilvania, OMV Petrom, Romgaz, in creștere cu 1 la suta. Evolutia BET a fost sustinuta…

Gigantul care a batut un nou record mondial. Cel mai eficient motor diesel vine de la chinezi, ce știe sa faca

11:30, 07.05.2024 - Weichai Power, gigant chinez in producția de motoare diesel, a dezvaluit recent la Congresul Mondial din 2024 privind Motoarele cu Combustie Interna, desfașurat in Tianjin, China, un nou motor diesel cu o eficiența termica fara precedent in industrie, și anume de 53,09%, scrie playtech.ro .

Romania a intrat intr-o prapastie economica: datoria statului a crescut puternic/ Un nou nivel record

09:21, 01.05.2024 - Datoria publica a Romaniei a crescut puternic in luna februarie, cu circa 40 de miliarde de lei, de la 801,69 miliarde lei in ianuarie la 841,29 miliarde lei, potrivit datelor analizate de Profit.ro, relateaza News.ro.

Capacitatea de stocare a gazelor din UE la un nivel record - Ce inseamna asta pentru iarna viitoare

05:30, 05.04.2024 - Cu depozitele de gaze naturale pline pana la maxime istorice, Europa incheie sezonul de iarna, punand o baza mai ferma pentru a se indeparta de criza energetica care a umbrit-o de mai bine de doi ani, scrie energypress.gr.

Un start-up britanic vrea sa produca medicamente contra cancerului la bordul Stației Spațiale Internaționale

23:05, 01.04.2024 - Un start-up britanic – BioOrbit – a anunțat ca vrea sa produca medicamente contra cancerului la bordul Stației Spațiale Internaționale, precizand ca un prim test ar urma sa aiba loc in 2025. Strategia imunoterapiei contra tumorilor este o metoda de combatere a cancerului , care  ”invața” sistemul imunitar…

Petre Daea: “Il felicit pe Ion Minzina pentru investițiile record din județul Argeș și pentru ca tot timpul este alaturi de producatorii agricoli!”

07:35, 27.03.2024 - Petre Daea: “Il felicit pe Ion Minzina pentru investițiile record din județul Argeș și pentru ca tot timpul este alaturi de producatorii agricoli!” Ion Minzina, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost ieri impreuna cu Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, in Stoenești, acolo unde…


Ce parere ai despre aceasta stire?