Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procuratura municipiului Chișinău are un nou șef-procuror. Despre cine este vorba

Publicat:

va ocupa fotoliul de procuror-șef al Procuraturii municipiului Chișinau, dupa ce din luna martie a asigurat interimatul acestei funcții. Candidatura acestuia a fost aprobata astazi de catre al Procurorilor.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Iata noul val“ al judecatorilor si procurorilor din Romania! Judecatoria Constanta, fruntasa la posturi libere pregatite pentru noii magistrati (DOCUMENTE)

17:10, 14.03.2024 - Potrivit clasificarii CSM, cea mai mare medie la examen este 9,39, fiind obtinuta de Alin Andrei Piuariu, care a fost notat cu 9,70 la testarea grila si 9,07 la proba scrisa.Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul final al candidatilor care au fost admisi la examenul de intrare in magistratura.…

Munteanu: CSP a dat dovada de curaj și verticalitate

08:05, 07.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor a dat dovada de curaj, asumindu-și percepția publica de concurs viciat. Este reacția procurorului general interimar, Ion Munteanu, la decizia CSP de a anula concursul pentru funcția de procuror general. Ion Munteanu saluta decizia șefei Procuraturii anticorupție Veronica…

(video/update) Ședința CSP: Procuraturile din Orhei și Glodeni au adjuncți noi. Despre cine este vorba

13:30, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi au fost mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Inspecția procurorilor are trei membri noi. Despre cine este vorba

12:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

09:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: O membra a Consiliului a demisionat. Despre cine este vorba

09:41, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

Danileț, o noua ”șansa” in Moldova. Se vede procuror general

08:11, 29.02.2024 - Pensionarea din magistratura la doar 48 de ani a readus in discuție zvonurile ca Danileț ar putea fi numit procuror general al Republicii Moldova. Scenariul in care Cristian  Danileț ar fi devenit procuror general la Chișinau  s-a discutat mai intens  dupa  preluarea funcției de guvernator al Bancii…

Cine a fost numit in funcția de membru al CSP din partea societații civile

11:30, 28.02.2024 - Mihail Sorbala a fost numit in funcția de membru al Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) din partea societații civile. O decizie in acest sens a fost aprobata miercuri, 28 februarie, in cadrul ședinței de Guvern. Acesta a fost numit in funcție pe un termen de șase ani. „Candidatura sa se propune…


Ce parere ai despre aceasta stire?