Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme pentru Ianis Hagi după meci. Ce a pățit fotbalistul român, de fapt. Steven Gerrard e devastat

Publicat:

Ce a pațit dupa un meci? Suporterii au stat cu sufletul la gura dupa ce au auzit asta. este devastat! Ce a pațit celebrul fiu al regelui fotbalului romanesc de curand? , probleme dupa un meci Mijlocașul in varsta de doar 22 de ani a avut un start fulminant de […] The post Probleme pentru dupa meci. Ce a pațit fotbalistul roman, de fapt. e devastat appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concurența pentru FSCB » Florin Tanase, favoritul lui Becali, ar putea ajunge la alta echipa! Destinație neașteptata

17:45, 27.04.2024 - Mijlocașul ofensiv Florin Tanase (29 de ani) ar putea pleca la finalul acestui sezon de la Al Okhdood (locul 17 din 18 din Arabia Saudita). El ar fi și in vizorul celor de la FCSB, acolo unde Gigi Becali il vrea pentru a ataca grupele Ligii Campionilor, daca va caștiga campionatul. Fotbalistul plecat…

Mira, probleme in aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a pațit cantareața la intoarcerea acasa: ”Traiesc intens”

15:06, 07.04.2024 - Mira a ramas blocata pe aeroportul din Cluj-Napoca și nu știe cand va putea sa se intoarca acasa, in București. Cantareața nu poate zbura din cauza stratului gros de ceața care ține avioanele la sol, provocand numeroase intarzieri.

Probleme mari de sanatate pentru Delia. Ce a pațit artista in timpul turneului in America: "Faza care ma sperie..." / VIDEO

18:15, 03.04.2024 - Aflata in turneu, in America, Delia se confrunta cu probleme de sanatate. Artista le-a dezvaluit fanilor de pe rețelele de socializare ca prezinta anumite simptome pe care nu le-a experimentat niciodata. Ce a pațit cantareața.

Cum comenteaza Gica Craioveanu situația lui Ianis Hagi. De ce nu joaca la Alaves

20:55, 25.03.2024 - Ianis Hagi nu reușește sa prinda primul unsprezece la Alaves, unde a fost imprumutat de Glasgow Rangers pana la finele sezonului in curs. Din august anul trecut la Alaves, unde l-a imprumutat Glasgow Rangers, Ianis Hagi intarzie sa convinga. Mijlocașul in varsta de 25 de ani intra cel mai adesea de…

Ianis Hagi a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa evolueze din sezonul urmator

17:01, 21.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat la Deportivo Alaves pana la finalul acestui sezon, urmand sa se intoarca la Rangers daca spaniolii nu vor decide sa il transfere definitiv. Mijlocașul roman a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa joace din sezonul urmator.

Ianis Hagi face nunta secreta dupa EURO 2024! Evenimentul care este cotat la peste 100.000 de euro a fost stabilit

21:45, 17.03.2024 - Ianis Hagi și frumoasa lui soție, Elena Tanase, au stabilit marele eveniment de nunta. Fotbalistul internațional roman face nunta secreta dupa EURO 2024. Evenimentul care este cotat la peste 100.000 de euro a fost stabilit.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, probleme de sanatate. Ce a pațit impresara in vacanța din America / VIDEO

21:56, 09.03.2024 - Dupa ce fiul ei s-a plimbat cu gondola pin Las Vegas, Bebe s-a intors acasa, unde Anamaria Prodan nu se simțea prea bine. Acesta este și motivul pentru care impresara și-a dorit ca Bebe sa mearga cu doi prieteni apropiați ei la Venețian.

Fotbalistul francez Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj

14:35, 29.02.2024 - Mijlocasul francez Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron in august 2023, a fost condamnat la patru ani de suspendare de catre tribunalul antidoping italian, a anuntat, joi, clubul de fotbal Juventus Torino pentru AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?