Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul Harry și Meghan Markle, izolați de Casa Regală Britanică. Cum se comportă ceilalți membri cu ei

Publicat:

Situația nu este una tocmai roz in a , pentru ca de curand au ieșit la iveala cateva adevaruri despre ceea ce se petrece, in realitate, cu regalii. Deși sunt in ipostaza de noi parinți, iar aceasta perioada a vieții lor ar trebui sa fie una in care sa predomine armonia, Meghan […] The post Prințul Harry și , izolați de . Cum se comporta ceilalți membri cu ei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tensiuni uriașe, in Orientul Mijlociu. Israel decide sa atace Iran in forța: noul plan 

07:15, 16.04.2024 - Sunt tensiuni uriașe dupa atacul cumplit lansat de Iran, iar oficialii israelienii au luat, dupa ore de consultari, decizia de a lovi in forța, ca raspuns la bombardamentele lansate.Situația este tot mai tensionata, iar Iranul avertizeaza ca o posibila riposta ar aduce noi atacuri dure in puncte cheie…

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

The Mirror: Meghan Markle „pune presiune” pe Harry sa mențina relația cu Familia Regala din motive comerciale

11:50, 28.03.2024 - Prințul Harry se afla „sub presiune” din partea soției sale, Meghan Markle, de a menține relația cu Familia Regala din motive comerciale, in contextul noilor lor afaceri, conform unui expert regal, citat de The Mirror.

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Prințul Harry anunța ca-și dorește reconcilierea cu Familia Regala dupa diagnosticul de cancer al regelui. Care sunt condițiile

15:30, 21.02.2024 - Printul Harry a exprimat recunostinta sa pentru oportunitatea de a calatori in Marea Britanie pentru a-si vizita tatal si a sugerat ca starea de sanatate a regelui Charles ar putea contribui la reconcilierea in familia regala, care a fost marcata de ani de tensiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?