Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul burger creat din celule stem valoareaza nu mai putin de 250.000 de euro

Publicat:

burger creat in vitro Primul burger creat in vitro, pornind de la celule susa de vaca, a fost gatit si degustat, luni, la Londra, in cadrul unui eveniment-experiment potential revolutionar, informeaza AFP, citata de Mediafax.
Burgerul, cu o greutate de 142 de grame, a costat 250.000 de euro.
Degustatorii au fost o austriaca "cercetatoare a tendintelor culinare" si un scriitor american autor al unei carti despre "gusturile de maine". Ei au mancat in public acest burger creat in laborator, gatit sub ochii lor si ai creatorului "fripturii", un cercetator olandez de la Universitatea

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ziua Mondiala a Siguranței Alimentare: „La TRANSAVIA, credem ca toți consumatorii au dreptul sa se aștepte la cele mai inalte standarde de siguranța alimentara, garantate constant și uniform”

10:05, 07.06.2024 - Cu prilejul Zilei Mondiale Siguranței Alimentare, marcata pe 7 iunie de catre Organizația pentru Alimentație și Agricultura (FAO), TRANSAVIA, liderul pieței avicole din țara noastra iși reafirma angajamentul și responsabilitatea sociala oferind produse din carne de pui de sigure, de calitate superioara.…

Comunicat Transavia: Toți consumatorii au dreptul sa se aștepte la cele mai inalte standarde de siguranța alimentara

09:21, 07.06.2024 - Comunicat Transavia: Toți consumatorii au dreptul sa se aștepte la cele mai inalte standarde de siguranța alimentara Ziua Mondiala a Siguranței Alimentare: „La TRANSAVIA credem ca toți consumatorii au dreptul sa se aștepte la cele mai inalte standarde de siguranța alimentara, garantate constant și uniform”…

,,Investim in viitor – Educație și Antreprenoriat – Parteneriate durabile cu ajutorul finanțarilor”, eveniment gazduit de Universitatea ,,Valahia” Targoviște

10:50, 23.05.2024 - Universitatea „Valahia” din Targoviște a organizat miercuri, 22 mai 2024, evenimentul intitulat „Investim in viitor – Educație și Antreprenoriat – Parteneriate durabile cu ajutorul finanțarilor”, in parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regionala Sud-Muntenia și Camera de Comerț, Industrie și Agricultura…

Mulți aditivi din alimentele procesate maresc riscul de diabet de tip 2

22:01, 30.04.2024 - Mulți aditivi – numiți emulgatori – folosiți in mod curent in numeroase alimente procesate, in special in dulciuri,  sunt implicați in apariția diabetului de tip 2. In premiera, o echipa de cercetatori francezi din cadrul Institutului Național de Cercetare in Agricultura, Alimentație și Mediu au analizat…

Ziua Țaranilor și Țarancilor

10:10, 21.04.2024 - Pe 17 aprilie am sarbatorit Ziua Țaranilor și Țarancilor, inaugurata de mișcarea rurala Via Campesina din Italia, in anul 1966. Preluata și de asociația țaranilor din Romania, Eco Ruralis, sarbatoarea a reunit zonele rurale cu zonele urbane, in cadrul unirii țaranești globale impotriva sistemelor agricole…

Stare de alerta maxima: Unde ar putea avea loc un nou dezastru meteorologic

19:35, 19.04.2024 - Țarile din America Latina ar trebui sa fie in stare de alerta maxima, deoarece fenomenul meteorologic cunoscut sub numele de El Nino se transforma rapid in La Nina. Despre aceasta au declarat experții in cadrul unui panel organizat de Organizația pentru Alimentație și Agricultura a Națiunilor Unite…

Tehnologia domina in medicina, dar sa nu uitam ca ”facem medicina pe bolnavi”, spune prof. Ion Bruckner

08:00, 18.04.2024 - La ora actuala, tehnologia tinde sa domine medicina, dar nu trebuie sa uitam ca ”noi facem medicina pe bolnavi”, a subliniat prof. univ. dr. Ion Bruckner in cadrul conferintei nationale cu participare internationala „Tehnologia & iHealth in medicina secolului XXI”, de la Universitatea de Medicina, Farmacie,…

Agricultura, de la tractor la drona. Tehnologie ca-n filmele SF la Facultatea de Agronomie din Iași

06:36, 17.03.2024 - Pentru agricultura de precizie, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași apeleaza la drone. Acestea indica stadiul de vegetație, zonele imburuienate și identifica daunatorii


Ce parere ai despre aceasta stire?