Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele studii despre eficiența vaccinurilor împotriva Omicron vin cu rezultate diferite. Ce se știe până acum despre protecția oferită de booster

Publicat:

Au trecut doua saptamani de cand Organizația Mondiala a Sanatații a fost notificata de Africa de Sud cu privire la apariția unei noi variante a coronavirusului, iar de atunci cercetatorii din toata lumea incearca sa afle cat de periculoasa este tulpina Omicron, relateaza Politico . In acest moment parerile specialiștilor sunt imparțite, iar rezultatele cercetarilor variaza, fiind uneori chiar contradictorii. Unele cercetari sugereaza ca eficiența serurilor este mai scazuta, dar protecția crește in cazul vaccinarii cu doza booster, in timp ce alte studii arata ca raspunsul anticorpilor persoanelor…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele avioane F 16, tot mai aproape de Ucraina

18:15, 10.05.2024 - Kievul se asteapta sa primeasca primele sale avioane de lupta F-16 de la aliatii sai occidentali in iunie sau iulie, a declarat vineri o sursa militara ucraineana de rang inalt. Ucraina a vrut sa se doteze cu avioane de lupta F-16, fabricate in SUA, care sa o ajute sa contracareze superioritatea fortelor…

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

Schimbarea climatica aduce schimbari și in turism

12:35, 24.04.2024 - Sosirea primaverii in America de Nord și Europa inseamna scoaterea meselor afara la soare și turiști care se plimba prin parcuri, bucurandu-se de vremea placuta inainte ca vara sa se instaleze cu temperaturi din ce in ce mai insuportabile, conform prognozelor. Potrivit unui studiu realizat de Institutul…

Șase țari au semnat un acord pentru a proteja Marea Nordului de amenințarile Rusiei: „Impreuna suntem mai puternici.”

08:05, 11.04.2024 - Șase țari care se afla la granița cu Marea Nordului au semnat pe 9 aprilie o convenție pentru a proteja infrastructura subacvatica critica de sabotaj și atacuri straine. Aceasta a fost semnata de Belgia, Olanda, Germania, Norvegia, Marea Britanie și Danemarca și a fost creata pentru a intari cooperarea,…

Țara care va avea secete care vor dura zeci de ani. Ce arata ultimul studiu

16:10, 02.04.2024 - Inca din 2018, cercetatorii trageau un nou semnal de alarma, precizand atunci ca avem la dispoziție 12 ani pentru a limita catastrofa provocata de schimbarile climatice. Dar, daca in cazul Europei mai exista posibile speranțe, conform unor studii recente, se vorbește intens despre țara care va avea…

Iohannis: Am decis sa intru in competiție pentru funcția de secretar general NATO -VIDEO/LIVE TEXT

17:15, 12.03.2024 - Declarația vine in ziua in care se implinesc 25 de ani de la prima extindere a NATO catre țarile din estul Europei, cand Polonia, Cehia și Ungaria au fost primite in Alianța. Cred ca NATO are nevoie de o reinnoire a perspectivei asupra misiunii sale. Europa de Est are o contribuție valoroasa in discuțiile…

Klaus Iohannis, declarații de presa: anunțul momentului despre NATO

10:50, 12.03.2024 -  Administrația Prezidențiala a anunțat ca șeful statului va susține o declarație de presa, de la ora 17.00, pe tema NATO. Presa occidentala a scris in saptamanile trecute ca președintele Klaus Iohannis ar viza funcția de secretar general.„Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, va susține marți, 12 martie…

Focarul de „febra papagalului” din Europa a dus la moartea a cinci persoane

13:05, 06.03.2024 - Un focar mortal de psitacoza, o infecție bacteriana cunoscuta și sub numele de febra papagalului, a afectat oameni care traiesc in mai multe țari europene, a anunțat marți Organizația Mondiala a Sanatații. Focarul a fost observat inițial in 2023 și a continuat pana la inceputul acestui an. Au fost raportate…


Ce parere ai despre aceasta stire?