Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini din camera de hotel a lui Stephen Paddock, autorul masacrului din Las Vegas

Publicat:

Primele imagini din camera de hotel aflata la etajul 22 al cladirii , din care a fost comis masacrul din , au fost facute publice. Aceasta este camera din care a tras in mulțimea prezenta la un festival, a ucis 59 de oameni și a ranit alți 500, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

Paramount si Disney au prezentat primele imagini din urmatoarele lor superproductii

17:30, 12.04.2024 - Paramount a dezvaluit joi primele imagini sangeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fara sa lase sa transpara niciun semn de ingrijorare, in pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informeaza AFP, informeaza Agerpres.

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini / VIDEO

20:15, 07.04.2024 - Soția lui Adi Minune nu sta pe ganduri atunci cand iși dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare ca mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iata cum arata localul.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Inaugurarea gradiniței din Rascruci – vezi primele imagini din interior

14:25, 04.03.2024 - Luna martie marcheaza nu doar regenerare și reinnoire, odata cu venirea primaverii, ci și inceputul unei etape istorice, memorabile pentru localitatea Rascruci din comuna Bonțida. Aici are loc pe 5 martie inaugurarea Gradiniței cu program prelungit „Ana și Codița”, din cadrul Școlii Profesionale. Din…

Primele doua lucruri pe care sa le verifici in camera de hotel. Ce recomanda o stewardesa

13:00, 20.02.2024 - Ca sa te asiguri ca ai o vacanța ca la carte, in care sa stai fara griji, trebuie sa fii foarte atent cand vine vorba despre camera hotel. Pentru ca de acolo te incarci cu energie pentru a descoperi locurile pe care le vizitezi, este important sa te odihnești cum trebuie. Iata care sunt lucrurile […]…

Prostituata violata sub amenințarea cuțitului intr-o camera de hotel. Agresorul a rezistat doua luni in libertate

14:10, 06.02.2024 - O femeie care practica prostituția a fost violata și amenințata cu moartea intr-un hotel din Alba Iulia. Agresorul, condamnat in trecut pentru omor deosebit de grav și talharie a ajuns din nou dupa gratii


Ce parere ai despre aceasta stire?