Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu șeful brigăzii Azov, Denis Prokopenko, eliberat de Erdogan și întors în luptă. „4 poziții inamice au fost cucerite”

Publicat:

, comandantul , care a rezistat anul trecut timp de doua luni in catacombele combinatului Azovstal din Mariupol, impiedicand inaintarea rușilor, s-a intors pe front. Soldații sai, una dintre cele mai bine antrenate unitați ucrainene, au indeplinit cu succes o misiune la finele lunii trecute, cucerind mai multe poziții inamice și facand o breșa semnificativa in apararea rușilor. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Linia fierbinte a frontului. Soldații ucraineni se retrag din fața rușilor in trei localitați din Donețk, spune șeful armatei Kievului

09:06, 29.04.2024 - Șeful armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, a declarat ca situația de pe linia frontului s-a inrautațit in contextul multiplelor atacuri rusești. El a afirmat ca forțele ucrainene s-au retras din unele poziții din estul regiunii Donețk, scrie BBC.

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

Primele imagini de la locul de veci al lui Marius Țepeliga. Lautarul mort dupa lupta cu o boala grava a fost inmormantat / FOTO

11:15, 18.03.2024 - Marius Țepeliga a murit in urma cu mai bine de o saptamana. In urma cu cateva zile, familia l-a condus pe ultimul drum. Soția și apropiații și-au dorit mai mult ca niciodata discreție in aceasta perioada.

Macel intr-o tabara de antrenament a rușilor, lovita de ucraineni cu HIMARS. 65 de soldați au murit pe loc

09:40, 21.02.2024 - Imagini șocante cu zeci de trupuri de soldați intinse pe camp au aparut pe rețelele sociale, dupa ce ucrainenii au atacat cu HIMARS o baza de antrenament ruseasca langa Volnovaha, in estul Ucrainei. Soldații ruși ar fi fost aliniați in camp deschis, așteptand inspecția unui general, potrivit mai multor…

Imagini cu elicoptere rusești cautand in Marea Azov epava unuia dintre avioanele de lupta doborate de ucraineni

15:31, 19.02.2024 - Apar primele imagini cu elicoptere ale armatei ruse cautand in mare epava unuia dintre avioanele doborate azi de forțele ucrainene. Acțiunea are loc in apropiere de Mariupol, oraș ocupat de ruși, potrivit mai multor surse ucrainene.

Cum comenteaza eroul de la Azovstal blocarea ajutorului pentru Ucraina? Lecție a generalului Sun Tzu și avertisment legat de Rusia și China

17:00, 10.02.2024 - Comandantul Brigazii Azov, Denis Prokopenko, decorat cu titlul de „Erou al Ucrainei” pentru apararea combinatului siderurgic Azovstal din Mariupol in primavara anului 2022, a evocat un comentariu al generalului și filosofului chinez Sun Tzu intr-o analiza a evoluției razboiului din țara sa.

Ce spune un erou al Ucrainei despre ajutoarele SUA și NATO. Denis Prokopenko, eroul de la Azovstal, amintește de strategia lui Sun Tzu

08:06, 10.02.2024 - Comandantul Brigazii Azov, Denis Prokopenko, legendarul luptator care a organizat apararea de la combinatul Azovstal din Mariupol, ținand trupele rusești pe loc mai bine de doua luni, a facut o evaluare a situației Ucrainei, in contextul in care fluxul de ajutoare din Occident devine din ce in ce mai…

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?