Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale naşului micuţei Evelin! Iată ce mesaj emoţionant a postat George

Publicat:

Astazi este cea mai importanta zi din viata si a lui , ziua în care si-au tinut pentru prima oara în brate fetita.

Alaturi de proaspata mamica a fost în permanenta sotul ei, , dar si prietenii apropiati ai celor doi, dar si George si Ramona, nasii micutei Evelin. Odata ajunsi la spital, George si nu au ratat momentul de a face un selfie, dar si de a poșta primele impresii despre fetita.


"Astazi este o zi binecuvantata! S-a nascut finuta noastra! , draga Evelin! Sa va traiasca dragilor…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Știrile Antena Stars. Delia, soția lui Lino Golden, primele declarații dupa cununie. Care a fost cel mai emoționant moment de la starea civila: "Tremuram foarte tare..." / VIDEO

15:55, 22.04.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Lino Golden și Delia Salchievici s-au casatorit civil. Cei doi au devenit, oficial, soț și soție, dupa o relație de un an și jumatate. In cadrul emisiunii Știrile Antena Stars, Delia a facu primele declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Oana Roman, primele declarații dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata. Vedeta, recunoscatoare ca i-a avut alaturi pe cei apropiați in cea mai dificila zi / FOTO

15:40, 27.02.2024 - Ieri, Mioara Roman a fost inmormantata. Au fost momente grele pentru intreaga familie. Cele doua fiice, Oana și Catinca Roman au avut alaturi oameni apropiați, care au doar cuvinte de lauda la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun ca a fost un om deosebit.

O fetița de 8 ani a primit șansa la o viața normala, in urma unui transplant renal la Cluj. Donatoarea este chiar mama micuței

15:55, 12.02.2024 - In data de 8 februarie, la Insitutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca (ICUTR) s-a efectuat primul transplant renal pediatric al anului 2024.  Astfel, o fetița de 8 ani a primit șansa de a trai o viața normala, mama acesteia donandu-i un rinichi, ,,Transplantul renal…

Regele Charles, primele declaratii de cand a fost diagnosticat cu cancer. Ce a transmis monarhul: „Cea mai mare mangaiere...”

09:30, 11.02.2024 - Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a facut primele declaratii de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic este foarte increzator ca totul va fi bine intr-un final și iși va reveni. Iata ce a transmis acesta cu privire la starea lui de sanatate!


Ce parere ai despre aceasta stire?