Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacție a lui Florin Salam, dus la poliție într-un caz de înșelăciune: „Care aveți nevoie de serviciile mele vorbiți cu mine personal”

Publicat:
Prima reacție a lui Florin Salam, dus la poliție într-un caz de înșelăciune: „Care aveți nevoie de serviciile mele vorbiți cu mine personal”

a avut o prima reacție, intr-un live pe TikTok, dupa ce in dimineața zilei de joi a fost ridicat de poliție și dus la audieri intr-un caz de inșelaciune. Salam susține ca de acum va lucra precum „profesioniștii”, cu contract, ca sa nu mai existe „zvonuri”.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Manelistul este acuzat de inselaciune

19:56, 14.03.2024 - Celebrul manelist Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, pentru savarsirea a trei infractiuni de inselaciune, dupa ce ar fi incasat sume de bani pentru prestarea de servicii muzicale la mai multe petreceri fara sa fi onorat ulterior intelegerile. Manelistul…

Florin Salam, retinut. Trei infractiuni de inselaciune

10:15, 14.03.2024 - Manelistul Florin Salam a fost retinut, joi, pentru 24 de ore, pentru savarsirea a trei infractiuni de inselaciune, au declarat surse judiciare. El urmeaza sa fie propus magistratilor pentru luarea masurilor legale. Florin Salam a fost ridicat joi dimineata si dus la audieri la Sectia 2 Politie din…

Florin Salam, dus la Politie. Trei infractiuni de inselaciune

08:35, 14.03.2024 - Manelistul Florin Salam a fost ridicat joi dimineata si dus la audieri la Sectia 2 Politie din Capitala, fiind acuzat de inselaciune. Salam ar fi incasat bani in avans de la trei persoane pentru a canta la diferite evenimente si nu s-a mai prezentat. ”Astazi,  14 martie 2023, politistii Directiei Generale…

Atentie la un nou tip de inselaciune online! Ce sa nu faci pe Facebook, TikTok sau Instagram

08:10, 12.02.2024 - Atentie la un nou tip de inselaciune online! Ce sa nu faci pe Facebook, TikTok sau Instagram Continue reading Atentie la un nou tip de inselaciune online! Ce sa nu faci pe Facebook, TikTok sau Instagram at Tabu.

Florin Salam, primul mesaj dupa ce a ieșit de la Poliție. Cum se apara manelistul, audiat intr-un dosar de inșelaciune

18:00, 08.02.2024 - Florin Salam a facut primele declarații imediat dupa ce a ieșit de la audieri. Manelistul a fost saltat in dimineața zilei de joi pentru a da explicații intr-un dosar de inșelaciune, dupa ce nu a raspuns citațiilor primite anterior.

Manelistul Florin Salam, ridicat de poliție intr-un dosar de inșelaciune

09:40, 08.02.2024 - Cunoscutul manelist Florin Salam a fost ridicat joi poliție și dus la Tiargoviște, intr-un dosar in care este acuzat de inșelaciune, informeaza Digi24. Florin Salam ar fi primit bani sa cante la o petrecere, insa nu și-a mai onorat angajamentul, iar cel care l-a platit a facut plangere impotriva lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?