Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacţie a lui Betty Salam dupĒ ce Roxana Dobre a plecat de acasĒ

Publicat:

ar fi plecat, din nou, din locuinta lui , axa cum s-a mai intamplat xi in urmE cu aproape nouE luni. Conform informatiilor obtinute, in exclusivitate, de www.spynews.ro, bruneta nu s-ar mai afla acasE la manelist. Fiica lui a reactionat imediat dupE ce au apErut aceste informatii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Roxana Dobre iese in evidența și cand merge la restaurant! Florin Salam se poate mandri cu partenera sa de viața / PAPARAZZI

23:05, 24.04.2024 - Florin Salam are toate motivele sa fie mandru de soția sa, Roxana Dobre. Partenera de viața a menlistului este o mama dedicata creșterii copiilor, este frumoasa și il susține pe acesta la fiecare pas. Iata ipostazele in care a fost surprinsa de paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro.

Shelly, reacție tranșanta la adresa Oanei Roman: „Vorbește gura fara ea, bagatoare de seama”

17:15, 23.04.2024 - In luna octombrie a anului trecut, Oana Roman il luase in vizor pe Shelly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri romani. Fiica lui Petre Roman a dat de pamant cu tanarul, iar acesta și-a spus parerea despre ea. Recent, Shelly a fost invitat in emisiunea lui Catalin Maruța. Vloggerul a acceptat provocarea…

Xtra Night Show. Cristina Cioran, reacție dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lor. Vedeta: „Aia nu este o casa...” / VIDEO

22:25, 17.04.2024 - Cristina Cioran a reacționat, dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui. Vedeta a rupt tacerea, la scurt timp dupa ce a cerut un ordin de protecție. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Prima reacție a lui Betty Vișanescu, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei la Asia Express 2024 / FOTO

14:55, 26.02.2024 - Betty Vișanescu a avut o prima reacție, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei, Catalin, la Asia Express 2024. Iata ce a transmis artista despre competiție, prin intermediul rețelelor de socializare!

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, nu a participat la inmormantarea mamei ei. Care a fost motivul și cine a luat aceasta decizie

11:26, 19.02.2024 - In urma cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei. Fiica lui Florin Salam și-a pierdut mama pe cand era doar un copil. Fanica, prima soție a manelistului, a pierdut lupta cu o boala crunta la varsta de 27 de ani.

Florin Salam, prima reacție dupa ce a fost saltat de polițiști și dus la audieri. Mesajul transmis de manelist dupa ce a plecat de la Parchet: "Pot sa va dau in judecata"

15:10, 08.02.2024 - La scurt timp dupa ce a plecat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovița, unde fusese dus pentru audieri, dupa ce a fost saltat de polițiști, Florin Salam a facut primele declarații. Ce mesaj a transmis manelistul.


Ce parere ai despre aceasta stire?