Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce a obținut victoria împotriva Claudiei Patrășcanu: „Trăim într-o lume…” / FOTO

Publicat:

Razboiul dintre Bianca Dragușanu și Claudia Patrașcanu este pe cale sa se termine! Cele doua s-au judecat ceva timp in instanța, insa, acum, totul pare ca se finalizeaza. In urma cu puțin timp blondina din showbiz-ul romanesc a obținut victoria impotriva fostei soții a lui . La scurt timp dupa ce s-a aflat acest lucru, Bianca Dragușanu a avut și prima reacție a deciziei judecatorilor, chiar in mediul online.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudia Patrașcanu, prima reacție dupa ce fosta soacra a dat-o din nou in judecata. Cantareața nu mai are liniște: ”De curand am fost chemata și la criminalistica” / VIDEO

11:00, 16.05.2024 - Dupa ce anul trecut fosta soacra a Claudiei Patrașcanu i-a deschis cantareței un proces penal, acum Rodica Badalau, mama lui Gabi Badalau, nu vrea sa se lase, astfel ca recent i-a mai deschis cantareței inca un proces, de data aceasta unui civil. In exclusivitate pentru Spynews.ro, Claudia Patrașcanu…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Diana Șoșoaca, reacție exploziva dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei: ”Am fost nevoita...”

09:15, 03.04.2024 - Diana Șoșoaca se simte intr-un pericol din ce in ce mai mare. A obținut ordin de protecție impotriva soțului ei, de care se pregatește sa divorțeze. Senatoarea a facut declarații despre aceasta masura și a precizat ca Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei.

De ce a divorțat, de fapt, Claudia Patrașcanu de Gabi Badalau. „Nu mai era nimic intre noi. Cu toții greșim”

10:40, 19.03.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au doi copii impreuna și au divortat in urma cu ceva timp, iar de atunci, cei doi și-au aruncat cuvinte grele. Vedeta a fost invitata recent in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, unde a facut o serie de dezvaluiri despre divortul de partener dar și despre…

Bianca Dragușanu spune daca Gabi Badalau i-a facut cadou mașina Bentley de 250.000 de euro ca sa se impace cu el: „Iertarea nu se cumpara”

11:15, 16.03.2024 - Bianca Dragușanu conduce de cateva luni o mașina Bentley in valoare de peste 250.000 de euro. Pentru prima data, ea face declarații dupa ce s-a speculat ca bolidul de lux ar fi un cadou de la Gabi Badalau, ca sa se impace cu el. De mai mulți ani de zile, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau formeaza un…

Xtra Night Show. Oana Ionița, prima reacție dupa victoria in instanța impotriva tatalui copiilor ei: ”Am incercat sa...” / VIDEO

23:40, 27.02.2024 - Oana Ionița a facut primele declarații, dupa victoria din instanța in procesul cu fostul ei soț! Vedeta a dezvaluit ce greșeli considera ca a facut pana acum și de ce a trecut prin toate problemele care au pus-o in fața unor situații dificile.


Ce parere ai despre aceasta stire?