Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima mămică minoră din ţară, căsătorită cu acceptul instanţei: «Am 17 ani şi un copilaş! Judecătorii m-au lăsat să mă mărit»

Publicat:

Ion si , din Susani, s-au cunoscut la o discoteca si s-au placut, iar tanarul, care-i „facea curte", a cerut-o in casatorie. Cei doi sunt acum o familie cu acte-n regula, dupa ce Alina (17 ani) a primit, in premiera, acceptul instantei de a se casatori.

Inca pe cand era eleva in clasa a VIII-a la Scoala din Susani, Alina i-a devenit draga unui june din partile locului, ceva mai mare decat ea cu vreo 11 ani. „Am zis sa pun capat burlaciei", povesteste Ion, care lucreaza in constructii.

Cei doi tineri s-au…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE: VIDEO | Lovitura de teatru la Tribunalul Vaslui: consilierul PSD acuzat de șantaj este lasat liber

16:56, 16.05.2024 - UPDATE: DECIZIE… Arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a fost acuzat de camata și șantaj, consilierul județean PSD Costica Lupu capata o decizie nesperata la Tribunalul Vaslui. Judecatorii decid ca masura privativa de libertate nu este cea corecta și decid plasarea acestuia sub control judiciar…

Dosarul homeschooling la final: Parintii din Bihor care isi educau copiii acasa sunt obligati sa-i reinscrie la scoala

17:06, 11.05.2024 - S-a pronuntat verdictul final in cazul parintilor din Bihor care si-au scos cei patru copii de la scoala si ii educau acasa, sub pretextul ca vor sa-i fereasca de ispita internetului. Judecatorii au decis ca parintii au gresit si ca trebuie sa-si reinscrie copiii la scoala.

Șofer bulgar de TIR, care facea contrabanda cu țigari, lasat liber de judecatorii romani

12:01, 11.05.2024 - Un șofer bulgar de TIR a introdus ilegal in țara noastra milioane de țigarete falsificate, timp de mai multe luni. A fost prins la Vama Giurgiu in toamna lui 2022 și condamnat in primavara lui 2024 de judecatorii romani, insa doar la inchisoare cu suspendare.

Andrei Kuniak, unul dintre polițiștii hușeni arestați pentru mita, lasat de Paște in Maramureș

01:30, 07.05.2024 - LIBER… Judecatorii au admis cererea formulata de Andrei Kuniak de a merge, in perioada 4-7 mai, in județul Maramureș, unde va sta tot in arest la domiciliu cu posibilitatea ca, in intervalul orar 08.00 – 16.00, sa mearga la un centru medico-social, posibil sa-și viziteze o ruda. Kuniak face parte din…

Fata de 13 ani din Cluj disparuta de la scoala s-a intors acasa

10:05, 24.04.2024 - Minora de 13 ani din Cluj, cautata de poliție a fost gasita.”In cursul serii de 23 aprilie a.c. minora a revenit la domiciliu. Din primele verificari a rezultat ca aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, anunța anchetatorii.Coloji Mihaela a ieșit de la școala luni, 22 aprilie 2024, in jurul…

Ai vazut-o pe tanara din imagine? Daca da, anunța autoritațile! Miruna are 13 ani și a spus familiei ca pleaca la școala, insa nu a mai revenit acasa / FOTO

09:26, 29.03.2024 - Daca ai vazut-o pe fata din imagine, anunța autoritațile! Minora in varsta de 13 ani a fost data disparuta de familie, iar politia a dat-o in urmarire, dupa ce a spus familiei ca pleaca la scoala si nu s-a mai intors acasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?