Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima imagine cu Kim Kardashian de cand a devenit mamica! Proaspata mamica s-a tras la fata si pare epuizata

Publicat:

Pe 15 iunie, a devenit mamica pentru prima data. Vedeta nu a iesit in public de cand a nascut-o pe , iar pe fiica ei nu a aratat-o pana acum nimanui.

Daca e sa luam in considerare zvonurile de peste Ocean, Kim are de gand sa ceara 2 milioane de dolari pentru primele imagini cu fetita, asa ca, pana cand o publicatie ii va oferi aceasta suma, ea iti va tine micuta departe de ochii presei.

O imagine cu a fost facuta publica de catre una dintre surorile ei, pe o retea de socializare.

Proaspata mamica se odihneste in pat, alaturi de cainele ei…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagine rara cu baiețelul lui Mircea Badea și al lui Carmen Bruma. Vlad a implinit 10 ani și a primit cadou o petrecere

14:25, 20.05.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea au impreuna un baiețel, care pe 14 mai a implinit 10 ani. Cu aceasta ocazie, vedeta a aratat o noua imagine cu fiul ei, care s-a bucurat de o petrecere cu mulți invitați de ziua lui de naștere. De peste 25 de ani, Carmen Bruma și Mircea Badea formeaza un cuplu, dar nu sunt…

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

09:45, 15.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Dupa ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol s-a dedicat familiei sale, casniciei cu cantarețul Smiley,…

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Internata cu „furia laptelui”, o proaspata mamica a intrat in șoc toxico-septic și a murit. Ce s-a intamplat

12:30, 08.04.2024 - Un caz straniu s-a petrecut la finele saptamanii trecute in Sibiu, unde o lauza de doar 32 de ani a murit dupa trei stopuri cardio-respiratorii. Tanara nascuse cu doar o saptamana inainte.

Kim Kardashian, data in judecata de compania celebrului Donald Judd! Vedeta a fost acuzata ca ar fi mințit cand și-a prezentat mobila din casa

20:50, 27.03.2024 - Kim Kardashian are probleme grave! Compania regretatului Donald Judd a anunțat ca o va da in judecata pe celebra vedeta, dupa ce ar fi mințit cu privire la mobila pe care o are in casa. Declarațiile ei ar fi afectat imaginea companiei. Iata ce s-a intamplat.


Ce parere ai despre aceasta stire?