Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima aterizare a NASA pe timp de noapte după 53 de ani. Capsula SpaceX a adus acasă 4 astronauți de pe ISS

Publicat:

Patru astronauți au revenit pe Pamant dupa o misiune pe la Stația Spațiala Internaționala, in prima aterizare pe timp de noapte a NASA dupa 53 de ani, relateaza BBC. Astronauții au zburat cu capsula a SpaceX și au aterizat in , Florida.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O casa din Florida a fost lovita de gunoi spațial care i-a distrus acoperișul și a trecut prin doua etaje: „Aproape mi-a lovit fiul”

07:05, 03.04.2024 - NASA investigheaza o bucata destul de mare de metal despre care se crede ca este o ramașița a unei baterii eliminate de Stația Spațiala Internaționala pe Pamant dupa ce aceasta a cazut pe o casa din Florida, distrugandu-i acoperișul și trecand prin podelele celor doua etaje, relateaza The Guardian.

O bucata de metal, posibil deșeu al Stației Spațiale Internaționale, a cazut intr-o casa din Florida. Raspunsul NASA

22:06, 02.04.2024 - O bucata considerabila de metal, presupusa a fi parte dintr-o platforma de baterii abandonata de pe Stația Spațiala Internaționala, a strapuns acoperișul și doua etaje ale unei case din Florida. NASA investigheaza incidentul.

Astronauții de pe Stația Spațiala Internaționala au revenit cu bine pe Pamant dupa o misiune de șase luni

15:10, 12.03.2024 - Un echipaj format din patru astronauti a amerizat marti dimineata in largul statului american Florida, in Golful Mexic, revenind pe Pamant dupa o misiune de peste sase luni la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite AFP.

Pentru prima oara de la inceputul razboiului din Ucraina, o echipa ruso-americana de astronauți a fost trimisa pe ISS

16:55, 05.03.2024 - O capsula Crew Dragon la bordul careia s-a aflat un echipaj ruso-american a ajuns, marti, pe Statia Spatiala Internationala (ISS). Echipajul Crew-8, format din trei astronauti ai NASA si un cosmonaut, a decolat duminica seara de la centrul spatial Cape Canaveral, din Florida. Intr-o inregistrare video…

VIDEO. SpaceX lanseaza al optulea echipaj de lunga durata pe orbita

16:56, 04.03.2024 - O racheta SpaceX a decolat in siguranța din Florida duminica seara, transportand un echipaj format din trei astronauți americani și un cosmonaut rus, care se indreapta spre Stația Spațiala Internaționala (ISS) pentru a incepe o misiune științifica de șase luni pe orbita Pamantului. Racheta Falcon 9…

Un nou echipaj, format din trei americani si un rus, programat sa decoleze in aceasta noapte din Florida catre ISS

21:56, 02.03.2024 - Trei astronauti americani si un cosmonaut rus vor decola in aceasta noapte spre Statia Spatiala Internationala, ca parte a rotatiei obisnuite a echipajului la bordul laboratorului zburator, relateaza AFP.

Monument-simbol al Costineștiului, distrus peste noapte

14:25, 20.02.2024 - Un simbol al litoralului a fost distrus. Un localnic din Costinesti a fost cel care a observat ca lucrarea de arta a fost pusa la pamant. Vorbim despre o sculptura din anii '70, creata de Eugen Patrascu. Denumirea este ambigua. Unii o cunosc drept Ceasul Nerotitor. In documente apare sub numele de Compozitie…


Ce parere ai despre aceasta stire?