Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu, la un pas de pușcărie / S-a tras linie

Publicat:

In timp ce prietenul ei incearca sa cumpere cu un pumn de bani viețile studenților pe care i-a omorat, drogat la volan, Rebecca L., prietena acestuia, a primit o veste proasta: dosarul in care este acuzata de fapte grave a intrat in linie dreapta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Pascu, aroganța dupa aroganța, in pușcarie / Ce le-a pregatit șefilor Penitenciarului Poarta Alba!

22:50, 24.04.2024 - Vlad Pascu, drogatul ucigaș care considera ca trebuie sa fie judecat in libertate, se victimizeaza din nou, dupa ce a fost sancționat fiindca nu a respectat regulamentul, in Penitenciarul Poarta Alba.

Prietena tinerilor ucisi la 2 Mai, dezvaluiri dureroase din momentul accidentului. Reactia revoltatoare a lui Vlad Pascu: „A intors masina”

16:06, 18.04.2024 - O tanara care a supraviețuit accidentului de la 2 Mai, unde doi tineri au fost uciși, a vorbit despre clipele dureroase de dupa accident, dar și dinaintea evenimentului fatal. Marturiile cutremuratoare a unei fete dinainte de accidentul de la 2 Mai Fata este colega cu Sebastian Olariu la Facultatea…

'Brancardierul morții' a ieșit din pușcarie! Primele imagini cu cel mai de temut criminal in serie din Romania / Foto

18:40, 05.04.2024 - 'Brancardierul morții' a ieșit din pușcarie! Primele imagini cu cel mai de temut criminal in serie din RomaniaBrancardierul morții, cel mai temut criminal din istoria post-decembrista a Romaniei a fost eliberat din spatele gratiilor.

Complicele „Oxicomanei lui Vlad Pascu” iși vrea marfa inapoi! Cerere incredibila intr-un dosar de trafic de droguri

22:51, 21.03.2024 - Unul dintre tinerii judecați alaturi de „Oxicomana lui Vlad Pascu” intr-un dosar de lipsire de libertate, talharie și acces ilegal la un sistem informatic a facut o solicitare incredibila intr-un alt proces, in care este acuzat de trafic de droguri: a cerut marfa inapoi!

Scandal intre Robert Negoița și polițiștii locali de la Capitala. Nicușor Dan: Ma intreb cate sa mai faca și sa nu intre in pușcarie

23:50, 18.03.2024 - Cearta in plina strada intre primarul Sectorului 3 și polițiștii locali, trimiși de Nicușor Dan sa blocheze șantierul pentru extinderea unei benzi de circulație. Robert Negoița il acuza pe primarul general ca i-a trimis poliția pe cap și nu il lasa sa lucreze. De cealalta parte, Nicușor Dan spune la…

Ce face iubita lui Vlad Pascu, tanarul care a provocat tragedia din 2 Mai, cat el e in arest. Rebecca și-a dorit o schimbare radicala / FOTO

16:10, 18.03.2024 - Iubita lui Vlad Pascu, tanarul care a provocat tragedia din 2 Mai, nu pierde timpul. Tanarul se afla inca in arest și spera ca judecatorii sa ia o decizie in favoarea lui, in timp ce Rebecca este pregatita pentru o schimbare importanta.

Adrian Porumboiu l-a atacat brutal și pe Dumitru Dragomir: „Ba, ești nebun! Becali te-a dat afara, suna din 3 in 3 ore din pușcarie!”

13:30, 29.02.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) l-a atacat pe fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cel care l-ar fi acuzat ca ar fi avut un rol important in schimbarea sa de la conducerea FRF, in 2014. De-a lungul timpului, Dragomir a spus ca „cel mai mare dușman al meu a fost Porumboiu,…

Dan Voiculescu ar putea primi inapoi banii dați statului, plus despagubiri pentru anii de pușcarie executați

19:40, 13.02.2024 - Un judecator al Tribunalului București a admis cererea de revizuire a verdictului final in cazul dosarului in care a fost condamnat Dan Voiculescu. Mogulul ar putea primi inapoi banii pe care i-a platit statului, plus despagubiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?