Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prietena lui Xi Jinping din SUA. Cine este femeia de 85 de ani căreia îi trimite scrisori din 1985

Publicat:
Prietena lui Xi Jinping din SUA. Cine este femeia de 85 de ani căreia îi trimite scrisori din 1985

De aproape 40 de ani, președintele face schimb de scrisori cu o femeie din statul american Iowa. Presa de stat de la Beijing o descrie pe , acum in varsta de 85 de ani, ca fiind "prietena" cu Xi Jinping.

Presa din China a relatat miercuri ca Xi Jinping, intr-un raspuns recent la o scrisoare primita din Iowa de la femeia pe care a intalnit-o acum 38 de ani, a scris ca viitorul la nivel mondial cere stabilitate in relațiile dintre China și SUA.

"China și sunt cele mai mari țari in curs de dezvoltare și dezvoltate din lume, iar viitorul și destinul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ședința cu scantei intre SUA și China! Chinezii ii avertizeaza pe americani: 'Nu ar trebui sa treaca peste liniile rosii'

15:00, 26.04.2024 - Statele Unite impiedica dezvoltarea Chinei, a declarat vineri ministrul de externe Wang Yi in timpul discutiilor cu omologul sau american Antony Blinken, aflat intr-o vizita la Beijing, care are ca scop aplanarea diferendelor comerciale si politice dintre cele doua superputeri, relateaza News.ro.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Blinken se deplaseaza saptamana viitoare in China

10:16, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China, transmite duminica dpa, potrivit Agerpers.

China inmoaie tonul

06:50, 17.04.2024 - Ministrul chinez al apararii, Dong Jun, a lansat un apel la mai multa „incredere” intre Beijing si Washington in cursul unei discutii cu omologul sau american, Loyd Austin, prima la acest nivel dupa un an si jumatate, in pofida unor unor tensiuni inca foarte puternice, scrie AFP. China si Statele Unite…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Peng Liyuan, intalnire cu profesori și elevi germani

16:21, 29.03.2024 - Peng Liyuan, soția președintelui Chinei Xi Jinping, s-a intalnit joi, la Liceul Nr.35 din Beijing, cu reprezentanți ai  profesorilor și elevilor din Corul de limba chineza al Gimnaziului Burg, un liceu din Germania.  Ea le-a transmis calde salutari de bun venit in China și a spus ca prin acest cor s-a…

China ar vrea sa aiba relații mai bune cu SUA, indiferent de cine va fi viitorul presedinte american

09:56, 04.03.2024 - China a declarat luni ca spera la relatii mai bune cu Statele Unite, „indiferent” de cine va castiga alegerile prezidentiale americane organizate la sfarsitul acestui an, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Banca rusa VTB vrea sa se extinda in China

14:40, 09.02.2024 - Banca de stat VTB din Rusia intentioneaza sa se extinda pe piata chineza, deschizand in viitorul apropiat birouri la Beijing si in alte orase, a anuntat directorul general Andrey Kostin, la o intalnire cu Oleg Kozhemyako, guvernatorul regiunii Primorsky Krai, care are granita cu statul asiatic, transmite…


Ce parere ai despre aceasta stire?