Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prezentatorul Telejurnalului, după 16 ani la Groși

Publicat:

Loc caruia nu-i gasește grad de comparație cu nici o destinație de lux. Pentru simplu motiv ca acolo s-a intalnit cu copilaria sa. „Azi am ajuns intr-un loc unde mi-am petrecut multe vacanțe de vara, la bunicii din partea tatalui meu. Dupa ce nu au mai fost, am evitat sa mai ajung in zona.

Dar azi, dupa 16 ani, am simțit și am revazut copilaria mea. Am intalnit oamenii care imi ascundeau prostioarele sau care imi dadeau dulciuri pe ascuns. Nu se compara cu nicio vacanța intr-o destinație de lux, intoarcerea pentru cateva momente la radacini”, a scris jurnalistul pe contul sau.

Radu…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis s-a intalnit la Washington cu președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA

21:45, 09.05.2024 - Cu ocazia vizitei de lucru in Statele Unite ale Americii, președintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi, 9 mai 2024, la Washington, cu președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson.

Se pregatesc investiții cu miza uriașa la Marea Neagra: Ciolacu s-a intalnit cu șefa Parteneriatelor Internaționale din cadrul UE

11:15, 25.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat joi, la Palatul Victoria, cu Jutta Urpilainen, comisar european pentru Parteneriate Internaționale, despre consolidarea profilului Uniunii Europene de actor global și contribuția Uniunii la eradicarea saraciei la nivel global, anunța Executivul.

Catalin Cirstoiu s-a intalnit cu sindicaliștii STB și le-a explicat noul plan: Salarii mai mari, modernizari rapide

14:10, 11.04.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul susținut de PSD și PNL la Primaria Capitalei, susține ca mobilitatea in București trebuie complet regandita și centrata pe rețeaua publica de transport in comun. Rețeaua ar trebui sa devina confortabila pentru a-i convinge pe oameni sa-și lase mașinile acasa.

Prima femeie antrenor din Romania care a obținut licența Pro, marturisiri in emisiunea „La Feminin” de la GSP. „Eram injurata și ma gandeam: oare ce am facut așa de rau?”

21:20, 28.03.2024 - Irina Giurgiu este prima antrenoare de fotbal cu Licența Pro din Romania, deci ar putea sa antreneze inclusiv la nivelul primei ligi de barbați. Aceasta a fost invitata la emisiunea „La feminin”, de pe GSP.RO și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in cariera sa de pana acum. Irina Giurgiu…

Xi Jinping s-a intalnit la Beijing cu reprezentanti americani ai lumii de afaceri

07:50, 27.03.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a primit miercuri la Beijing reprezentanti americani ai lumii de afaceri, intr-un moment in care China curteaza investitorii straini pentru a evita incetinirea economica.

”George Simion s-a intalnit cu Liviu Dragnea al Poloniei”

10:20, 14.03.2024 - Liderul AUR George Simion a avut o intrevedere cu Jaroslaw Kaczynski, care a devenit prilej pentru liberalii romani sa-l atace. Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan afirma, joi, ca liderul AUR George Simion s-a intalnit cu Liviu Dragnea al Poloniei, la Varsovia, referire la Jaroslaw Kaczynski, despre…

Ciuca, vizita oficiala in Spania. Cu cine s-a intalnit șeful Senatului și care au fost principalele teme de discuție

20:01, 19.02.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a discutat, luni, cu omologului sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, despre importanța diplomației parlamentare in relația bilaterala dintre Romania și Spania.


Ce parere ai despre aceasta stire?