Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREZENTA - Romania participa la Targul International de Carte pentru Copii de la Bologna

Publicat:

Romania va participa la de Carte pentru Copii de la Bologna, Italia, un eveniment literar care va avea loc intre 30 martie si 2 aprilie si la care (MC) i-a invitat pe autorii si .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Institutul Cultural Roman participa in premiera la Targul International de Carte de la Bruxelles

15:55, 01.04.2024 - Institutul Cultural Roman participa in premiera, prin ICR Bruxelles si Centrul National al Cartii, cu un stand propriu la Foire du livre de Bruxelles/ Targul International de Carte de la Bruxelles, care se va desfasura in perioada 4-7 aprilie, la Centrul de expozitii Tour et Taxis. Pentru a celebra…

Ministerul Culturii organizeaza prezența romaneasca la Targul de Carte de la Leipzig – cel mai important eveniment central și est-european dedicat autorilor, traducatorilor, lecturilor și dezbaterilor literare (21 – 24 martie)

13:40, 15.03.2024 - Prezența romaneasca la Targul Internațional de Carte de la Leipzig din anul acesta (21 – 24 martie 2024) aduce in prim-plan autori și autoare din Romania, precum și scriitori de limba germana, cu origini romanești. Noua autori invitați, 12 evenimente, peste 150 de titluri expuse, o mini librarie cu…

O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici, morți intr-un incendiu din Italia

12:35, 15.03.2024 - O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei au murit vineri dimineața intr-un incendiu in apartamentul lor din Bologna, Italia. Femeia, Stefania Alexandra... The post O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici, morți intr-un incendiu din Italia appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Aproape 1,4 milioane de copii din familii sarace din Romania nu au o carte acasa

17:35, 15.02.2024 - Aproape 1,4 milioane de copii din familii sarace cresc in Romania fara sa aiba o carte acasa. Singura soluție pentru ieșirea lor din mediile defavorizate este educația, susține Asociația OvidiuRO.

Ziua Naționala a Lecturii, fara carți: 1,4 milioane de copii din medii defavorizate cresc fara sa aiba o carte acasa

15:56, 15.02.2024 - Circa 1,4 milioane de copii din familii cu venituri reduse din Romania cresc fara sa aiba o carte acasa, singura solutie pentru iesirea acestora din mediile defavorizate fiind educatia, sustine Asociatia OvidiuRO, in contextul in care joi este marcata Ziua Nationala a Lecturii, informeaza Agerpres.

Lynk & Co continua sa creasca in Europa. In 2024 ajunge și in Romania

13:30, 13.02.2024 - Pentru cine nu știe, constructorul de autombile Lynk & Co este deținut de Geely Automobile Holdings și Volvo Cars. In acest moment, marca este prezenta in 9 piețe europene, mai exact in Suedia, Olanda, Belgia, Germania, Spania, Franța și Italia. In 2024, Lynk & Co continua sa se extinda pe Batranul…


Ce parere ai despre aceasta stire?