Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prezență covăsneană la X Factor. A ridicat juriul în picioare!

Publicat:

din vrea sa caștige concursul. A fost felicitat de și a primit un pupic de la Delia. Avand susținerea familiei și a prietenei lui, (23 de ani) din s-a calificat in a doua etapa a noului sezon...

Citeste articolul mai departe pe covasnamedia.ro…  

Sursa articol: covasnamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marți incepe Festivalul de Film de la Cannes. Romania e prezenta cu „Trei kilometri pana la capatul lumii” și „Nasty”

10:51, 14.05.2024 - Intre zilele de 14 si 25 mai 2024 are loc ediția cu numarul 77 a Festivalului de Film de la Cannes. Juriul competiției principale este prezidat de regizoarea si actrita americana Greta Gerwig, iar ceremoniile de deschidere si de inchidere vor fi gazduite de actrita franceza Camille Cottin, scie Agerpres.

Starea lui Florin Piersic s-a ameliorat. Este cooperant si s-a ridicat in picioare la marginea patului

14:40, 11.05.2024 - Starea generala de sanatate a actorului Florin Piersic s-a ameliorat, transmit reprezentantii Spitalului Foisor, unde este internat. Actorul inca se lupta cu infecție severa, aparuta in urma unei interventii pentru scoaterea unei proteze de genunchi.  ”Evaluarea pacientului Florin Piersic, realizata…

Starea lui Florin Piersic, ameliorata. El s-a ridicat in picioare la marginea patului

13:50, 11.05.2024 - Starea generala a lui Florin Piersic s-a ameliorat, anunța managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu. Actorul este cooperant, s-a ridicat in picioare la marginea patului dupa mai multe saptamani.

Spitalul Foișor, anunț despre Florin Piersic: 'Este cooperant, s-a ridicat in picioare'

13:15, 11.05.2024 - Evaluarea pacientului Florin Piersic arata o imbunatatire a valorilor/indicatorilor biologici si o ameliorare a starii sale generale, a anuntat Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie si TBC Osteoarticular Bucuresti "Foisor".

(video) A inceput cu melodiile din desene animate și viseaza sa devina cantareața de opera: O chișinauianca a ridicat in picioare juriul de la „Romanii au talent”

10:10, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

VIDEO - Corneliu Bichineț a ridicat in picioare audiența la Vaslui: 'Sfatul meu pentru cei care candidați, in perioada asta ocoliți carciumile'

10:55, 15.04.2024 - Fostul deputat PMP Corneliu Bichineț le-a ținut duminica, la Casa de Cultura din municipiul Vaslui, membrilor partidului Forța Dreptei, un discurs care a starnit hohote de ras, presarat cu sfaturi, poante și maxime politice.

Sara, fetița cu voce de inger, a ridicat sala in picioare la Romanii au talent. Jurații au fost fascinați: “Vocea ta e miere. Ești absoluta incredibila”

22:55, 12.04.2024 - Ediția de vineri seara, 12 aprilie 2024, a emisiunii Romanii au talent, sezonul 14, a fost una cu adevarat emoționanta! Sara Tirnoveanu, o fetița de doar 9 ani, a reușit sa impresioneze pe toata lumea cu talentul sau. Și jurații au fost fascinați și i-au acordat 4 de ‘DA’. Sara, fetița cu voce de aur…

(video) „Ce surpriza placuta. Ești deosebit de talentata”: Moldoveanca Xenia Balteanco a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare

18:40, 30.03.2024 - Xenia este o eleva de clasa a treia la prestigiosul Liceul Spaniol „Miguel de Cervantes Saavedra”. Pentru ea, școala nu este doar un loc de invațare, ci și un spațiu unde se simte ca acasa, un loc de relaxare, scrie SHOK.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?