Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREVIZIUNI Sunt așteptate în acest an scăderi ale prețurilor la gaze în România?

Publicat:
PREVIZIUNI Sunt așteptate în acest an scăderi ale prețurilor la gaze în România?

Europa a traversat cu succes furtuna energetica din 2022 - 2023 si, in lipsa unor evenimente imprevizibile, vom asista la o stabilizare a situatiei de pe piata de gaze naturale si, implicit, a pretului, insa viitoarele crize... The post PREVIZIUNI Sunt așteptate in acest an scaderi ale prețurilor la gaze in Romania? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM PENTRU TINERI Calatorii gratuite cu trenul in Europa, pentru tinerii din Romania – programul Discover EU 2024

16:05, 23.04.2024 - Tinerii din Romania pot calatori gratuit prin Europa cu trenul, prin programul Discover EU al Comisiei Europene (CE), runda de primavara 2024. The post PROGRAM PENTRU TINERI Calatorii gratuite cu trenul in Europa, pentru tinerii din Romania – programul Discover EU 2024 first appeared on Informatia Zilei…

ANTRENOR ROMAN Istvan Kovacs la supermeciul Barcelona – PSG

11:50, 15.04.2024 - Istvan Kovacs este, fara indoiala, cel mai bun arbitru din Romania și unul dintre cei mai buni din Europa. The post ANTRENOR ROMAN Istvan Kovacs la supermeciul Barcelona – PSG first appeared on Informatia Zilei .

PIAȚA IMOBILIARA PIAȚA IMOBILIARA: Scadere istorica a prețurilor la locuințe in Europa dupa un deceniu

13:45, 08.04.2024 - Dupa un deceniu de creștere, prețurile locuințelor in Europa au scazut pentru prima data in 2023, reflectand un declin major in nordul UE contrastat cu creșteri in est și sud. The post PIAȚA IMOBILIARA PIAȚA IMOBILIARA: Scadere istorica a prețurilor la locuințe in Europa dupa un deceniu first appeared…

INDUSTRIA DE APARARE ROMARM și Rheinmetall lanseaza in Romania cel mai mare proiect de fabrica de muniții din Europa

11:26, 07.04.2024 - ROMARM și Rheinmetall din Germania vor construi in Romania cea mai mare fabrica de pulberi pentru muniții din Europa, consolidand industria de aparare și parteneriatul economic intre cele doua țari. The post INDUSTRIA DE APARARE ROMARM și Rheinmetall lanseaza in Romania cel mai mare proiect de fabrica…

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

PROGRAMUL FESTIVALURILOR 2024 este anul festivalurilor in Europa

10:16, 13.03.2024 - Desfașurat in Castelul Banffy din Cluj, Romania, Electric Castle este unul dintre puținele festivaluri cu adevarat de 24 de ore din Europa, care aduce concerte non-stop, instalații, stand-up, toate intr-un castel transilvanean și... Ei bine, mai aveți nevoie de convingere? The post PROGRAMUL FESTIVALURILOR…

Ciclonul care a lovit Europa ajunge in Romania. Cele mai afectate zone, unde sunt așteptate ninsori

07:35, 29.02.2024 - Ciclonul care a facut ravagii in Europa ajunge și in Romania. De joi noapte se așteapta precipitații in special incepand din noaptea de joi spre vineri in zonele Banatului, Munteniei, sudului Crișanei și al Transilvaniei. La munte se vor inregistra precipitații mixte.

ENERGIE IN ROMANIA Sunt așteptate scaderi ale preturilor la gaze in acest an?

09:10, 28.02.2024 - Europa a traversat cu succes furtuna energetica din 2022 – 2023 si, in lipsa unor evenimente imprevizibile, vom asista la... The post ENERGIE IN ROMANIA Sunt așteptate scaderi ale preturilor la gaze in acest an? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?