Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președinția Africii de Sud: Starea lui Nelson Mandela este în continuare critică, dar răspunde la tratament

Publicat:

Președinția Africii de Sud a anunțat, miercuri seara, prin intermediul unui comunicat, ca fostul președinte ramana in stare critica, dar raspunde la tratament, relateaza Reuters.

"Suntem incurajati de faptul ca Madiba raspunde la tratament si indemnam publicul sa continue sa ofere sustinere si dragoste", a declarat președintele .

Zuma a facut declarațiile in urma unei vizite la spitalul unde Mandela este internat de o luna din cauza unei infecții pulmonare.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Starea premierului slovac Robert Fico s-a imbunatațit dupa tentativa de asasinat

19:11, 27.05.2024 - Starea sanatatii premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat impotriva sa din 15 mai se imbunatateste, au anuntat luni guvernul de la Bratislava si spitalul din orasul Banska Bystrica, unde seful executivului este internat, transmit Reuters. Fico, in virsta de 59 de ani, a fost impuscat…

Starea de sanatate a lui Robert Fico „se imbunatațește”. Anunțul facut de guvernul de la Bratislava

15:40, 27.05.2024 - Starea sanatatii premierului slovac, Robert Fico, dupa tentativa de asasinat impotriva sa din 15 mai, se imbunatateste, au anuntat luni guvernul de la Bratislava si spitalul din orasul Banska Bystrica, unde seful executivului este internat, transmite Reuters.

Atentat in Slovacia. Premierul Robert Fico, in stare stabila, dar grava

14:40, 18.05.2024 - Starea prim-ministrului slovac Robert Fico s-a stabilizat, dar ramane grava, a declarat sambata ministrul Sanatatii din tara, in urma tentativei de asasinat de miercuri impotriva liderului central- european, transmite Reuters.De asemenea, viceprim-ministrul Slovaciei a mai spus ca transferul lui Fico…

Premierul impușcat, sanatate critica: „Starea sa este extrem de grava"! Tentativa de asasinare pune in mișcare serviciile europene

22:10, 15.05.2024 - „Starea sa este extrem de grava", a declarat ministrul apararii, Robert Kalinak, in cadrul unui briefing de presa in care a precizat ca operatia va dura trei ore si jumatate, adaugand: "Ne rugam cu totii ca buna constitutie a premierului si medicina moderna sa isi faca treaba\"\".La randul sau, ministrul…

Moscova acuza "linia ostila" a tarilor baltice și amenința ca va raspunde la acțiunile lor

12:10, 05.05.2024 - "Linia ostila" a tarilor baltice a dus la ruperea celor mai multe dintre legaturile lor cu Rusia, a declarat Ministerul rus de Externe in comentarii publicate duminica, avertizand totodata ca Moscova va raspunde cu masuri asimetrice, relateaza Reuters.

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

O femeie din Bucuresti si-a injunghiat de doua ori sotul, la interval de 13 ore

16:15, 29.03.2024 - O femeie din București a fost retinuta, dupa ce si-a injunghiat de doua ori sotul, la interval de 13 ore. Dupa a doua agresiune, barbatul a reusit sa iasa din casa si a cerut ajutor la un magazin din apropierea locuintei. Starea barbatului este critica, relateaza News.ro.Incidentele violente au avut…

Donald Trump ii raspunde lui Joe Biden dupa ce a fost atacat in discursul despre starea națiunii: „O rușine pentru țara noastra!”

10:26, 08.03.2024 - Fostul președinte Donald Trump a caracterizat cel de-al patrulea discurs privind starea națiunii rostit de președintele Joe Biden drept „furios" și „polarizant", in timp ce cei doi se pregatesc pentru o posibila confruntare in alegerile prezidențiale din noiembrie.


Ce parere ai despre aceasta stire?