Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREȘEDINTELE Ungariei în România. Statuia Fecioarei Maria care FACE MINUNI și o tradiție de sute de ani

Publicat:

Un pelerinaj grandios are loc, sambata, la sculptura de lemn de tei a Fecioarei Maria, la , langa . Se spune ca aceasta face minuni, iar printre participanti se vor afla presedintele Ungariei, , sotia sa si oficiali ai Guvernului de la Budapesta, transmite Radio Romania Actualitați.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intalnire Xi Jinping – Tamurs Sulyok

18:00, 09.05.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, s-a intalnit joi, la Palatul prezidențial din Budapesta, cu președintele Ungariei, Tamroms Sulyok.  Președintele Xi a aratat ca Ungaria este una dintre primele țari care au recunoscut Noua China. De la stabilirea relațiilor diplomatice, China și Ungaria s-au respectat,…

Ciolacu spune ca pana cand Cirstoiu „nu va explica toate aspectele aparute in spatiul public, nu poate merge inainte ca fiind candidat al coalitiei”

13:55, 19.04.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, 19 aprilie, ca medicul Catalin Cirstoiu trebuia sa fi organizat deja conferința de presa in care sa dea explicații in legatura cu dezvaluirile din spațiul public despre activitatea sa, precizand ca, pana atunci, „dansul nu poate merge inainte ca fiind…

Zeci de mii de oameni au marsaluit la Budapesta impotriva guvernului lui Viktor Orban

19:25, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters.

Mii de manifestanti dupa acuzatii de coruptie impotriva guvernului, in Ungaria

00:40, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marti la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa difuzarea unei inregistrari audio care pretinde sa dovedeasca implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de coruptie, transmite AFP.

Viktor Orban i-a trimis lui Vladimir Putin o scrisoare in care l-a felicitat pentru realegere: „Ungaria este de partea pacii”

20:35, 21.03.2024 - Premierul ungar Viktor Orban l-a felicitat pe președintele rus Vladimir Putin pentru realegerea acestuia, in ciuda faptului ca modul in care s-au desfașurat prezidențiale din Rusia a fost condamnate de catre multe guverne occidentale, informeaza joi, 21 martie, Reuters.Uniunea Europeana, din care face…

Orban: „Hegemonia occidentala a luat sfarsit”

13:50, 05.03.2024 - Prim-ministrul ungar Viktor Orban a declarat marti, la reuniunea anuala a ambasadorilor tarii sale, ca hegemonia occidentala a luat sfarsit si ca noua ordine mondiala emergenta necesita evaluare si analiza constante, a transmis marti seful biroului sau de presa, Bertalan Havasi, transmite MTI. Hegemonia…

Ungaria și-a ales președintele. Parlamentul de la Budapesta a votat pentru Tamas Sulyok

14:50, 27.02.2024 - Judecatorul Tamas Szuyok, nominalizat de partidul Fides al lui Viktor Orban, a devenit noul președinte al Ungariei. Precedentul președinte al Ungariei, Katalin Novak, a demisionat din cauza scandalului grațierii pedofililor. Din 2016, Szuyok a fost președinte al Curții Constituționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?