Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Consiliului Concurenţei: Suspiciunea întotdeauna este că firmele mari nu-s doritoare de concurenţă şi blochează dezvoltarea pieţelor

Publicat:

Suspiciunea este intotdeauna ca firmele mari nu-s doritoare de concurenta si blocheaza dezvoltarea pietelor si intrarea unor noi jucatori, si de aici au venit sanctiunile pana acum, de aceea au fost amenzi la EON si la Engie, a declarat luni presedintele , .

"La noi obsesia sunt firmele mari, firmele deja existente. Daca ne uitam cu suspiciune la aceste firme, poate sa nu fie fondata suspiciunea - dar suspiciunea intotdeauna este ca firmele astea mari nu-s doritoare de concurenta si blocheaza dezvoltarea pietelor, blocheaza intrarea unor noi jucatori -…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentarii PSD si Consiliul Concurentei cer plafonarea costului reparațiilor pe RCA

18:01, 14.05.2024 - PSD susține introducerea unui preț de referința in cazul reparațiilor pe polița de Asigurare de Raspundere Civila Auto (RCA). In acest sens, au fost depuse in parlament amendamente care vizeaza plafonarea tarifelor maximale per ora de manopera ale service-urilor auto care fac reparații pe RCA. Propunerea…

Au crescut comercianții prețurile aritficial? Șeful Consiliului Concurenței: „Monitorizam”

16:26, 14.05.2024 - Consiliul Concurentei monitorizeaza constant preturile produselor de baza si verifica daca unii comercianti au crescut preturile nelegitim, a declarat presedintele autoritatii de concurenta, Bogdan Chiritoiu.„La ora actuala, procesam datele primite de la comercianti pentru a verifica daca aceste cresteri…

Ciolacu: „Consiliul Concurenței va ancheta scumpirea detergenților”

14:25, 14.05.2024 - Premierul a facut anunțul! Marcel Ciolacu a transmis, marți, ca Consiliul Concurenței va ancheta scumpirea detergenților, al caror preț a crescut cu 25% dupa ce Guvernul a introdus mecanismul de plafonare a adaosului comercial la alimente. „Prețul la detergenți a crescut cu 25%. Urmeaza Consiliul Concurenței…

Parlamentul a numit noi membri in plenul Consiliului Concurentei

15:55, 23.04.2024 - Au fost numiti in functia de consilier de concurenta urmatorii: Adrian Comanescu, actualul director al Directiei Piete de servicii si piete locale din cadrul Consiliului Concurentei, Alexandra Vacaru, inspector de concurenta si fost prefect al Capitalei, Cosmin Belacurencu, fost consilier de concurenta…

Noi membri in plenul consiliului concurentei

14:25, 23.04.2024 - Parlamentul a numit noi membri in plenul Consiliului Concurentei, care se alatura presedintelui autoritatii, Bogdan Chiritoiu si vicepresedintelui institutiei, Dan Pascu. Astfel, au fost numiti in functia de consilier de concurenta urmatorii: Adrian Comanescu, actualul director al Directiei Piete de…

Calin Dobra: „Inițiativa, experiența și implicarea in proiecte de milioane de euro pentru dezvoltarea județului Timiș arata ca am facut administrație publica pentru comunitate și am fost intotdeauna aproape de oameni!”

16:40, 16.04.2024 - Inițiativele, pe care le-am avut in timpul mandatelor pe diferite funcții pe care le-am ocupat de-a lungul timpului, stau marturie ca intotdeauna am fost aproape de oameni, lugojeni ori timișeni deopotriva și ca am facut administrație publica folosind experiența dobandita. Dedicarea și implicarea…

FOTO: Piețele agroalimentare, o necesitate pentru protejarea producatorilor autohtoni

00:05, 14.03.2024 - Asociatia Administratorilor de Piete din Romania a organizat ieri o ședința de lucru care a avut loc in Sala Mare a Consiliului Județean Vrancea. „Dezvoltarea piețelor agroalimentare – o necesitate pentru protejarea producatorilor de legume și fructe și dezvoltarea sectorului de procesare a produselor…

Au profitat firmele de inflație pentru a-și majora profiturile? / BNR: Printre puținele activitați in care ponderea profiturilor a crescut sunt construcțiile și industria alimentara

08:45, 21.02.2024 - Tot mai des in ultimul an se vorbește despre faptul ca inflația actuala și-ar gasi mai degraba originea in lacomia corporativa sau in capacitatea firmelor lor de a mari pur și simplu prețurile. Astfel s-a nascut termenul de greedflation (de la greed-lacomie). Invitat la o emisiune, Bogdan Chirițoiu-…


Ce parere ai despre aceasta stire?