Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele CNSM – Vom majora şi vom îmbunătăţi pe viitor metodele de tratament în sanatoriile din Moldova

Publicat:

Conducerea Confederatiei Nationale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) si pe viitor va majora numarul si va imbunatati calitatea metodelor de tratament in cadrul institutiilor noastre balneo-climaterice, a declarat in cadrul intilnirii cu pacientii si personalul medical al SanatoriuluiBucuria, presedintele CNSM, comunica AS Novosti-Moldova.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Burleanu confirma intalnirile cu Florian Coldea: 'Am avut bucuria sa ne intalnim'

17:40, 04.06.2024 - Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu s-a intalnit cu fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea inainte de 2014, ci doar dupa acel an si doar pe stadion, la meciurile echipei nationale.

Biden, decizie drastica: va intrerupe furnizarea de arme catre Israel daca are loc o ofensiva majora la Rafah

06:40, 09.05.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, a declarat miercuri ca este pregatit sa opreasca furnizarea anumitor arme catre Israel in cazul unei ofensive majore la Rafah, punand pentru prima data in mod public conditii privind sprijinul american pentru aliatul sau, scrie news.ro.

Visa Waiver va veni „intr-un viitor apropiat” – Klaus Iohannis, la Washington

07:10, 08.05.2024 - Aflat la Washington, președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat dupa intrevederea de marți de la Casa Alba cu președintele SUA, Joe Biden, ca putem spera ca problema Visa Waiver pentru Romania se va rezolva intr-un viitor apropiat. „Sunt foarte multe discuții tehnice aici. Știți ca Visa Waiver…

Nicolae Ciuca, presedintele PNL: "Domnul Cirstoiu va veni cu planul pentru Bucuresti, cu acea fisa de tratament"

11:45, 11.04.2024 - Nicolae Ciuca a sustinut un discurs la PNL Bucuresti, ocazie cu care a dezvaluit si faptul ca medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Bucuresti, "va veni cu planul pentru Bucuresti, acea fisa de tratament".

Catalin Cirstoiu, așteptat de Nicolae Ciuca sa vina cu 'fisa de tratament' pentru Bucuresti: 'Sunt convins ca impreuna vom reusi sa castigam'

22:05, 10.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, i-a indemnat, miercuri, pe liberali sa vorbeasca putin si sa faca mult, sustinand, totodata, ca doctorul Catalin Cirstoiu, candidatul Aliantei electorale PSD PNL la Primaria Capitalei, va veni cu "fisa de tratament" pentru Bucuresti.

Ciuca le cere liberalilor sa vorbeasca puțin și sa faca mult: „Cirstoiu va veni cu fisa de tratament pentru Bucuresti”

21:00, 10.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, i-a indemnat, miercuri, pe liberali sa vorbeasca putin si sa faca mult. Totodata, Ciuca spune ca doctorul Catalin Cirstoiu, candidatul Aliantei electorale PSD PNL la Primaria Capitalei, va veni cu „fisa de tratament” pentru Bucuresti.

Zelenski spune ce planuri are Putin: „Pregatește o ofensiva majora”. Ce țari urmeaza sa fie atacate de ruși daca Ucraina nu rezista

12:55, 29.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat intr-un interviu pentru CBS News ca rușii pregatesc o ofensiva majora „la sfarștiul lunii mai sau iunie”. Acesta a precizata ca fara ajutorul aliaților, Ucraina nu este pregatita sa se apere, avertizand ca daca țara sa nu va rezista, Kazahstanul va…


Ce parere ai despre aceasta stire?