Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul slovac lansează un program antiausteritate

Publicat:

Premierul social-democrat slovac , invins la alegerile prezidentiale din martie de milionarul filantrop , a lansat sambata un program atragator pentru electorat, anuntand un set de masuri antiausteritate, cu doi ani inainte de urmatorul scrutin legislativ, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora: care este starea premierul slovac Robert Fico, dupa o operatie complicata de cateva ore

03:25, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, care a fost grav ranit intr-o tentativa de asasinat miercuri, si-a recapatat cunostinta dupa o operatie de cateva ore, a relatat presa locala citata joi de dpa, informeaza AGERPRES.

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operatii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

01:10, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico este supus unei operatii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, dupa ce a fost impuscat de cinci ori intr-un atac comis miercuri in orasul Handlova, transmite EFE, potrivit agerpres.ro. ”Starea sa este extrem de grava”, a declarat ministrul apararii,…

Prima declarație a atentatorului care l-a impușcat pe premierul slovac Robert Fico | FOTO-VIDEO

22:15, 15.05.2024 - Pe rețelele de socializare circula o inregistrare video in care scriitorul Juraj Cintula, cel care l-a impușcat, miercuri, pe prim-ministrul slovac Robert Fico marturiseste care a fost motivul care l-a determinat sa il asasineze pe seful guvernului.

Premierul slovac Robert Fico, impuscat de mai multe ori intr-un atac armat dupa o sedinta de Guvern

18:30, 15.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, in varsta de 59 de ani, a fost ranit intr-un atac armat, in urma unei sedinte de Guvern, miercuri, la Handlova, in regiunea Trencin, potrivit agentiei TASR, relateaza Reuters.

VIDEO. Premierul slovac Robert Fico, ranit prin impușcare intr-un atentat

17:05, 15.05.2024 - Premierul social-democrat slovac Robert Fico a fost ranit prin impuscare miercuri dupa o reuniune guvernamentala desfasurata in afara capitalei Bratislava, in orasul Handlova, potrivit AGERPRES.

Premierul slovac Robert Fico a fost ranit in urma unui atac armat

16:30, 15.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico a fost impuscat si ranit dupa o reuniune guvernamentala desfasurata in afara capitalei Bratislava, relateaza agentiile Reuters si TASR. Un martor a declarat ca a auzit mai multe impuscaturi si a vazut cum un barbat a fost retinut de politie. (AGERPRES/FOTO radioiasi.ro)

Premierul slovac a fost impușcat!

16:16, 15.05.2024 - Premierul slova Robert Fico a fost impușcat. El este dus in aceste momente la spital.Dupa ședința cabinetului de miercuri de la Handlova, s-au tras focuri de arma.Un suspect a fost reținut.Știre in curs de desfașurare.

Mai multe țari NATO vor sa trimita trupe in Ucraina: Decizie fulger la intalnireaconvocata de Macron

10:46, 27.02.2024 - Mai multi membri NATO si ai Uniunii Europene iau in considerare trimiterea de soldati in Ucraina pe baza bilaterala, a declarat luni premierul slovac Robert Fico. Ulterior presedintele francez Emmanuel Macron a spus ca deocamdata nu exista un consens pentru trimiterea de trupe in Ucraina, dar sustine…


Ce parere ai despre aceasta stire?