Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Câțu, acuzat de nepotism: Medicul de top, Andreea Moldova, demis. Fata lui Vela, numită secretar de stat

Publicat:

Deputatul USR face comparatie intre doua documente semnate de in aceasta saptamana „ este un medic de top, specialista in domeniul ei, director de spital. A studiat si a muncit in strainatate. Demisa pentru ca e „incompetenta". Fata lui Vela: numita secretar de stat la o agentie importanta. O recomanda vocea, talentul si relatiile tatalui ei. Ambele decizii luate de , la o zi distanta. Asa arata mar (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, denunt la DNA si sesizare la ANI impotriva lui Catalin Cirstoiu

19:10, 15.04.2024 - Parlamentarul Emanuel Ungureanu a depus luni, 15 aprilie, la DNA, un denunț pe numele lui Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, despre care susține ca a facut abuz in serviciu și ca și-a folosit funcția pentru favorizarea unor persoane și l-a acuzat și de inșelaciune. El a depus…

Catalin Cirstoiu, acuzat de incompatibilitate. "Mizeriile din campania electorala sunt tipice"

10:35, 11.04.2024 - O investigație a jurnaliștilor Hotnews arata ca, anul trecut, Catalin Cirstoiu, director al Spitalului Universitar din Capitala, ar fi acordat o consultație contra-cost la clinica pe care o deține soția sa, fapt incompatibil cu funcția de manager de spital. Medicul susține ca nu a incalcat legea.

Breaking: Alexandru Rafila a fost reclamat la Parchetul European: E acuzat ca ar fi sifonat bani catre OMS

19:25, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare oficiala la Parchetul European si la Directia Nationala Anticoruptie cu privire la contractul de consultanta, in valoare de 20 de milioane de euro, incheiat de catre ministrul PSD al Sanatatii, Alexandru Rafila, in mod discretionar, din fondurile alocate…

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Medicul de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, trimis in judecata

15:16, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Medicul de la Polizu acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu, trimis in judecata

14:10, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.


Ce parere ai despre aceasta stire?