Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră: O femeie de culoare şi lesbiană aleasă primar al Chicago

Publicat:

, in varsta de 56 de ani, un fost procuror federal care a condus o comisie de supraveghere a activitatilor politiei, a obtinut o victorie detasata impotriva lui , o democrata si afroamericana la fel ca ea. Lightfoot a obtinut 74- din voturile exprimate, potrivit primelor estimari, in urma numararii majoritatii biletinelor de vot. Ea a facut campanie cu un program progresist, promitand sa reduca inegalitatile sociale si rasiale. Ca (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie de 101 ani este confundata cu un bebeluș de fiecare data cand zboara cu avionul

14:40, 30.04.2024 - Insoțitorii de zbor de pe o cursa American Airlines se așteptau sa aiba grija de un copil, in timpul unui zbor de la Chicago la Marquette, Michigan, dar au fost surprinși sa constate ca pe locul respectiv sta o femeie in varsta, relateaza Business Insider.

O femeie din Baișoara este data disparuta! A plecat de la domiciliu și nu a mai revenit! (UPDATE)

13:01, 25.04.2024 - Polițiștii sunt din nou in alerta. A fost sesizata dispariția unei femei din Baișoara care a plecat de acasa miercuri dimineața și nu a mai revenit pana in prezent. La data de 24 aprilie 2024, in jurul orei 17.40, Secția 9 Poliție Rurala Turda a fost sesizata despre faptul ca Corlat Maria, in varsta…

Cea mai tanara femeie primar din Ecuador, impuscata mortal: Aceasta militase pentru un acces mai bun la apa potabila

16:55, 25.03.2024 - Femeia primar in varsta de 27 de ani a orasului San Vicente din Ecuador, zguduit de violenta bandelor, a fost impuscata mortal, a anuntat duminica politia, citata luni de DPA, informeaza observatornews.ro .

Cea mai tanara femeie primar din Ecuador, impuscata mortal. Tanara in varsta de 27 de ani militase pentru un acces mai bun la apa potabila

16:50, 25.03.2024 - Femeia primar in varsta de 27 de ani a orasului San Vicente din Ecuador, zguduit de violenta bandelor, a fost impuscata mortal, a anuntat duminica politia, citata luni de DPA, informeaza observatornews.ro .

Un barbat și o femeie, reținuți pentru șantaj in Cluj. Au obținut peste 100.000 de euro de la victime

19:06, 20.03.2024 - Un barbat din Caraș-Severin și o femeie din Timiș au fost reținuți de polițiștii clujeni in Garbau. Aceștia sunt acuzați ca au obținut de la diverse persoane sume mari de bani prin șantaj.

Premiera in politica europeana - Primul șef de guvern de culoare

18:20, 17.03.2024 - Partidul Laburist din Țara Galilor l-a ales pe Vaughan Gething drept noul sau lider, politicianul in varsta de 50 de ani devenind astfel primul șef de guvern de culoare din Europa, noteaza Politico. Gething va fi confirmat in funcția de prim-ministru saptamana viitoare, dupa o competiție de conducere…

(foto/video) Miss World 2024: Cine a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume

09:31, 10.03.2024 - Krystyna Pyszkova din Republica Ceha a fost incoronata Miss World la concursul organizat sambata seara. Yasmina Zaytoun din Liban a fost prima vicecampionata dintre 112 concurenți la competiția desfașurata la Mumbai, capitala Indiei, scrie presa romana .

Gorj: Femeie de 84 de ani, disparuta dupa ce a plecat sa caute o vaca

11:30, 07.03.2024 - O femeie, din Gorj, este de negasit dupa ce aseara a plecat sa caute o vaca. Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurala Targu Carbunești au fost sesizați azi-noapte prin apelul 112 de o femeie de 39 de ani, din orașul Targu Carbunești, despre faptul ca ieri, in jurul orei 19.00, bunica sa, Deaconu…


Ce parere ai despre aceasta stire?