Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premier testat cu detectorul de minciuni

Publicat:

Premierul Serbiei a fost supus unui test cu detectorul de minciuni, chiar la cerea sa. Numele lui Alexander Vucici era vehiculat in presa intr-un scandal de santaj.

 

Pentru a dovedi ca nu are nicio legatura cu persoanele din dosar, prim ministrul s-a prezentat de bunavoie la politie si a cerut sa fie interogat. Ministerul de Interne a declarat ca premierul a trecut testul fara probleme.

Fostul director al unui cotidian sarb a depus plangere impotriva conducerii unui alt ziar pentru santaj, iar in documentul inaintat Parchetului era mentionat si numele premierului Alexander Vucici.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

SuperLiga: Rapid vs Universitatea Craiova - Ultima sansa pentru Europa

09:31, 29.04.2024 - Rapid - Universitatea Craiova, meci contand pentru etapa a 7-a a play-off-ului din campionatul Romaniei, este programat, luni, 29 aprilie, de la ora 20:30, pe Stadionul Giulesti, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Arsenal - Chelsea, derby londonez in runda #29 din Premier League » Deschidere de scor in minutul 5

22:05, 23.04.2024 - Arsenal primește ACUM vizita celor de la Chelsea, intr-un meci restant din Premier League. Meciul este liveTEXTpe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. Vezi AICI programul și rezultatele intregii etape din Premier League Cele doua mari rivale se afla in situații cu totul…

Premier League: Arsenal vs Chelsea - Derby decisiv la Londra

08:50, 23.04.2024 - Arsenal - Chelsea, meci restant contand pentru etapa a 29-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

SuperLiga: FCSB vs Rapid - Ora revansei pentru lider

08:25, 20.04.2024 - FCSB - Rapid, meci contand pentru etapa a 5-a a play-off-ului din campionatul Romaniei, este programat, sambata, 20 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Nationala, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Se adancește scandalul in AUR: Se insista cu detectorul de minciuni. Lulea nu va fi exclus din partid

12:00, 15.04.2024 - Scandal și bolboroseli in AUR, pe tema testelor poligraf pentru liderii locali dar și dupa ce Marius Lulea, vicepreședinte AUR, a fost amenințat cu excluderea de George Simion, in urma afirmațiilor privindu-l pe Cozmin Gușa.

Mesajul lui Gica Hagi inaintea duelului cu FCSB: „Pentru noi asta conteaza”

15:40, 30.03.2024 - Gica Hagi a vorbit despre meciul pe care-l va disputa cu Farul, duminica, impotriva liderului FCSB. Farul - FCSB este programat duminica, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.RO și in direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. Farul a caștigat in Giulești, 2-1 cu Rapid, in prima etapa…

Sergiu Rimovecz, o noua convocare la naționala de tineret

06:30, 19.03.2024 - REȘIȚA – Costin Curelea, selecționerul Romaniei U20, a anunțat lotul de 23 de jucatori pentru meciurile cu Italia și Polonia, din Elite League, care vor avea loc la Targoviște, iar printre fotbaliștii convocați se afla și fundașul de la CSM Reșița! Sergiu Rimovecz a devenit de ceva timp titular indiscutabil…

Mircea Rednic, show in conferința » Și-a strigat jucatorul, s-a ridicat și a inceput sa cante: „Cheama-l, ma! Nu v-ați saturat de mine?”

18:10, 15.02.2024 - Mircea Rednic a facut spectacol in conferința premergatoare meciului pe care UTA il joaca la Voluntari. Antrenorul in varsta de 61 de ani l-a implicat și pe Catalin Vulturar (19 ani), mijlocașul imprumutat de la Rapid.  FC Voluntari - UTA, din runda cu numarul 26 a Superligii, se joaca sambata, de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?