Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prefectură: Ani Bob renunţă la stâlpul telescopic

Publicat:

La Prefectura Bistrita-Nasaud se fac schimbari nu doar la nivel de conducere. Noul prefect al judetului, , a decis ca stalpul telescopic montat pe vremea lui sa fie scos din functiune. Stalpul va ramane in fata institutiei si va fi folosit doar in situatii exceptionale.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Experimentatul Dorin Lazar renunta la rugby, dupa aproape 15 ani in tricoul Timisoarei

15:55, 04.06.2024 - Unul dintre jucatorii care a cucerit in tricoul Timișoarei toate trofeele interne din ultimul deceniu și jumatate a luat decizia de a renunța la rugby. Este vorba despre Dorin Lazar, rugbist care a venit in orașul nostru in anul 2010. Nascut la Iași, la 23 ianuarie 1990, jucator din pachetul de inaintare,…

Cardiolog: Daca pacientul nu poate renunța la fumat, trebuie schimbata abordarea

11:45, 20.05.2024 - Faptul ca, la nivel mondial, numarul fumatorilor nu scade reprezinta o confirmare ca mulți dintre ei fie nu ințeleg pe deplin pericolul acestui obicei daunator, fie pur și simplu ignora informațiile importante despre consecințele fumatului. In Moldova, 26.7% din populație fumeaza activ, relateaza deschide.md.

Acord istoric - Cele mai puternice țari de pe glob renunța la carbune: incepe revoluția verde

06:00, 30.04.2024 - Ministrii Energiei din tarile bogate din Grupul celor Sapte (G7) au ajuns luni la un acord pentru a-si inchide centralele pe carbune din tarile lor pana in 2035 cel tarziu, intr-un pas semnificativ catre tranzitia de la combustibilii fosili catre alte forme de energie, transmite Reuters, arata News.ro.

Mobilizare de forțe pentru ca Halep sa mearga la Paris: 'Pana nu vom epuiza toate caile de a obtine un wild-card nu vom renunta'

17:30, 11.04.2024 - Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, ca institutia pe care o conduce nu va renunta pana nu va epuiza toate caile prin care se poate obtine un wild-card pentru ca jucatoarea de tenis Simona Halep sa participe la Jocurile Olimpice de la Paris.

SuperLiga: Farul vs FCSB - Gica Hagi nu renunta la Europa

08:25, 31.03.2024 - Farul - FCSB, meci contand pentru etapa a 2-a a play-off-ului din campionatul Romaniei, este programat, duminica, 31 martie, de la ora 21:00, pe Stadionul Central din Ovidiu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Andreea Raducan, cu ochii in lacrimi in timpul interviului pentru GSP: „Tata a fost stalpul și omul pe care ma bazam in momentele dificile”

13:30, 22.03.2024 - Fosta gimnasta Andreea Raducan a fost prima invitata a emisiunii „La feminin”, noul proiect video al Gazetei Sporturilor. Campioana olimpica a avut lacrimi in ochi in timpul interviului, atunci cand a vorbit despre moartea tatalui ei, care a incetat din viața Andreea Raducan (40 de ani) a ramas fara…

La ce obiect nu a putut renunța Oana Roman dupa moartea mamei. A avut o semnificație aparte pentru Mioara Roman / FOTO

17:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mioara Roman, iar fiicele ei incearca sa accepte ca mama lor nu le mai este alaturi fizic. Oana și Catinca Roman au avut o relație speciala cu femeia care le-a dat viața, motiv pentru care iși doresc sa ii pastreze vie amintirea.

Premierul Marcel Ciolacu renunța la referendumul pentru Rosia Montana

09:10, 10.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca referendumul pentru exploatarea resurselor miniere la Rosia Montana nu mai este o prioritate pentru Guvernul Romaniei. Aceasta afirmație vine dupa ce țara a scapat de o potențiala plata de despagubiri uriașe cerute d


Ce parere ai despre aceasta stire?