Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea tânărului cu autism care comunică prin culori. Când a aflat că mama lui are COVID, a început să deseneze flori negre

Publicat:

Ussayid, un tanar din Irak, in varsta de 19 ani, care are autism, se lupta din greu sa iși exprime gandurile, temerile și durerea prin comunicare verbala. Insa el reuseste sa comunice prin culori, iar de cand a ințeles ca mama sa a avut COVID-19, toate desenele sale viu colorate așternute pe foaie au capatat culori sumbre, relateaza CNN. Ussayid a inceput sa deseneze pentru prima data in negru la cațiva ani dupa ce tatal sau biologic a murit. La doar 10 ani, el isi manifesta durerea printr-o non-culoare. Dupa o vreme, desenele lui au devenit din nou pline de culoare. Lucru care insa a incetat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele 6 culori pe care sa le porți daca vrei sa faci impresie buna la prima vedere. Nuanța care „starnește conversația și incurajeaza oamenii sa fie mai indrazneți”

09:01, 26.04.2024 - Culoarea este peste tot in jurul nostru și are impact. Alegerea anumitor culori reprezinta un mod de face impresie la prima vedere și afecteaza felul in care ne percep cei din jurul nostru. Iata, așadar, cum sa ne alegem ținuta potrivita.

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

Unul dintre copiii batuți de educatoarea din Ploiești are autism. Parinții lui au fost disperați

14:30, 01.04.2024 - Apar informații halucinante despre ororile care se intamplau la gradinița din Poliești, unde o educatoare este acuzata ca ii batea și jignea pe copii. Unul dintre ei are autism, iar parinții lui sunt disperați. Copilul nu a vrut sa mai mearga la școala, de frica ei.

Procesul Vlad Pascu, nou termen pe 4 aprilie / Tatal tanarului mort, catre judecatoare „L-am adus și pe el, ca sa il vedeți...”

10:05, 15.03.2024 - Parinții victimelor au venit in sala de judecata cu fotografii ale copiilor lor. Judecatoarea care la infatisarea anterioara ceruse buletinul baiatului ucis de Vlad Pascu a intrebat de data aceasta cand a vazut fotografia

Povestea tanarului de 17 ani care a plecat de acasa pentru a trai in tren: ”Mi-am parasit parinții. Calatoresc și vizitez o mulțime de țari”

10:41, 07.03.2024 - Un tanar in varsta de 17 ani a devenit cunoscut, dupa ce a adoptat un stil de viața noncorfomist. El a ales sa plece de acasa și sa traiasca in trenuri, iar pana in prezent a parcurs 500.000 de kilometri.

Ciolacu: Femeile tind sa voteze preponderent stanga (video)

17:20, 27.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca partidele parlamentare mai au de lucru in privinta promovarii femeilor in politica, iar PSD are reprezentante alese pe post de parlamentar cat toate celelalte partide la un loc, conform Agerpres. "In acest moment, toate partidele politice parlamentare,…

Dani Oțil, un copil responsabil. Iși ajuta parinții financiar, cu toate ca ei nu știu acest lucru: „Tata sta in același apartament din 1984”

17:26, 14.02.2024 - Dani Oțil, arhicunoscutul prezentator de televiziune, a reușit dintotdeauna sa delimiteze viața profesionala de cea privata. Prezentatoul matinalului „Neatz cu Razvan și Dani” culege roadele muncii sale, dupa ce s-a confruntat cu o copilarie plina de lipsuri. El și fratele sau au decis sa iși susțina…

Saptamana de munca de 4 zile in Romania. Cand va fi implementat sistemul

14:00, 10.02.2024 - Se vor bucura și romanii de o saptamana de munca de 4 zile? O astfel de masura ar putea avea numeroase beneficii. Sistemul de saptamana de munca de 4 zile a fost deja testat in unele parți. De altfel s-a observat o productivitate mai mare, dar și mai puține zile de concediu medical solicitate de angajați.…


Ce parere ai despre aceasta stire?