Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Portavionul american Ronald Reagan va acosta în Coreea de Sud, într-o vizită de forță care-i vizează pe nord-coreeni

Publicat:

Portavionul american cu propulsie nucleara urmeaza sa acosteze in portul sud-coreean Busan, joi. Vizita transportatorului și exercițiile maritime comune cu SUA in zona vin pe fondul amenințarii in creștere din partea Coreei de Nord, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .

Fotbal american: Brazilia, prima tara din America de Sud care va gazdui un meci din NFL

15:31, 11.04.2024 - Brazilia va gazdui un meci intre echipele Philadelphia Egales si Green Bay Packers, in data de 6 septembrie, in primul weekend al viitorului sezon din NFL, a anuntat Liga profesionista de fotbal american, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.

Bitcoin continua sa urce și acum se tranzacționeaza la un nivel record fața de monede importante precum euro și lira sterlina (analiza)

15:45, 05.03.2024 - In raport cu dolarul american, bitcoin se afla in prezent la 66.700 de dolari, la doar 4% de maximul istoric. Daca prețul continua pe traiectoria actuala, este posibil sa atinga 69.000 de dolari și un nou maxim istoric fața de dolarul american in cursul acestei saptamani.Forța motrice din…

NASA anunța ca un satelit american și unul rusesc sunt pe cale sa se izbeasca violent

13:35, 28.02.2024 - Departamentul Apararii din SUA monitorizeaza trecerea satelitului misiunii TIMED (Thermosphere Ionosphere Mesosphere Energetics and Dynamics) a NASA periculos de aproape de satelitul rusesc Cosmos 2221, a anuntat NASA intr-o postare pe blog, miercuri dimineata, informeaza Reuters. Desi se asteapta ca…

Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea la Bruxelles, dupa noua spitalizare

09:00, 13.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea la Bruxelles, unde urma sa discute despre apararea NATO, dupa ce a fost internat intr-un spital militar pentru a doua oara de la inceputul anului, a anuntat luni Pentagonul, relateaza Reuters.

Doua bombardiere strategice rusesti au zburat in apropierea statului american Alaska

13:25, 07.02.2024 - Rusia a anuntat miercuri ca doua dintre bombardierele sale strategice de tip Tu-95MC au zburat deasupra marii in apropierea statului american Alaska, insa au ramas in spatiul aerian international, relateaza Reuters.

Tensiunile escaladeaza! Ambasadorul Rusiei in Franta, convocat de urgența la Ministerul de Externe francez

09:15, 05.02.2024 - Ambasadorul Rusiei in Franta va fi convocat luni la Ministerul de Externe francez dupa uciderea a doi lucratori umanitari francezi in urma unei lovituri ruse saptamana trecuta in Ucraina, a anuntat o sursa diplomatica franceza, relateaza AFP si Reuters, scrie AGERPRES.Parisul "va denunta si dezinformarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?