Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pompierii bihoreni au controlat bisericile. Peste 200 de pompieri, la datorie de Paști

Publicat:

sa se desfașoare in siguranța, pompierii bihoreni au realizat 54 de controale efectuate in aceasta perioada la biserici, manastiri și schituri din intreg județul.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pompierii bihoreni au obținut mai multe medalii la campionate naționale și la unul european

14:25, 17.05.2024 - Pompierii bihoreni au obținut Locurile I, II și III, la Campionatul Național de Atletism si Cros, la Campionatul Național de Culturism și Fitness și la Campionatul European de Socca Minifotbal.

Incendiu intr-un apartament de la etajul 12, in Capitala, pornit de la o lumanare. Un om a murit

09:45, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Tragedie cumplita in București. A murit din cauza lumanarii aduse de la Inviere

09:25, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Pompierii dambovițeni sunt la datorie: Acțiuni de informare preventiva la lacașurile de cult

14:11, 03.05.2024 - Pompierii dambovițeni sunt la datorie, cu ocazia Sarbatorilor pascale, inspectorii de prevenire din județul Dambovița au intensificat acțiunile de control și informare preventiva la lacașurile de cult, evidențiind angajamentul autoritaților de a asigura condiții optime de siguranța pentru toți participanții…

Pompierii dambovițeni, la datorie in minivacanța de 1 Mai și de Paște

17:25, 01.05.2024 - Pompierii dambovițeni vor fi la datorie in aceste zile, astfel incat cetațenii sa se poata bucura in siguranța de minivacanța de 1 Mai și Sarbatorile Pascale Ortodoxe. Zilnic, peste 130 de pompieri vor fi pregatiți sa intervina pentru acordarea asistenței medicale de urgența, stingerea incendiilor și…

Pompierii dambovițeni vor fi la datorie in aceste zile

14:01, 30.04.2024 -  Pompierii  dambovițeni vor fi la datorie in aceste zile, astfel incat cetațenii sa se poata bucura in siguranța de minivacanța de 1 Mai și Sarbatorile Pascale Ortodoxe.  Zilnic, peste 130 de pompieri vor fi pregatiți sa intervina pentru acordarea asistenței medicale de urgența, stingerea incendiilor…

Peste 70 de misiuni desfașurate de pompierii bihoreni, in weekend. 12 hectare de teren cu vegetație uscata, distruse

12:40, 25.03.2024 - Sambata și duminica, 23-24 martie, echipajele de pompieri din cadrul unitații și subunitaților Inspectoratului pentru Situații de Urgența “Crișana” au acționat pentru gestionarea a 71 de situații de urgența survenite pe raza județului Bihor.


Ce parere ai despre aceasta stire?