Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia susţine că şi-a informat în prealabil aliaţii despre destituirea comandantului Eurocorps

Publicat:
Polonia susţine că şi-a informat în prealabil aliaţii despre destituirea comandantului Eurocorps

Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat joi ca tara sa si-a informat in prealabil aliatii despre demiterea comandantului Eurocorps, general-locotenentul , iar acestia nu si-au manifestat vreo ingrijorare, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Polonia l-a demis pe Gromadzinski miercuri, dupa ce serviciul de contrainformatii militare SKW a inceput o ancheta privind autorizarea de securitate a generalului.
"Nu exista nicio ingrijorare intre noi si aliati", a sustinut Kosiniak-Kamysz la televiziunea privata TVN24. El a adaugat ca "ieri, seful…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia amenința Polonia: 'Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!' (VIDEO)

10:06, 25.04.2024 - Rusia amenința Polonia: 'Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!'Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia, transmit Xinhua si Reuters.

Scandal in structurile de comanda NATO. Comandantul Eurocorps este anchetat contrainformativ!

19:10, 29.03.2024 - Comandantul grupului de lupta Eurocorps , o unitate multinaționala NATO-UE, cu baza in Franța, a fost demis și rechemat in țara sa, Polonia . General-locotenentul Jaroslaw Gramadzinski va fi subiectul unei anchete de contrainformații. Ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat…

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

23:55, 28.03.2024 - Ministrul polonez al apararii a anunțat joi ca țara sa va trimite intariri militare, potrivit flashscore.ro. “Forțele armate poloneze se vor alatura coaliției internaționale lansate de Franța pentru a sprijini pregatirea și securitatea Jocurilor Olimpice”, a declarat Wladyslaw Kosiniak-Kamysz pe rețeaua…

Polonia va construi o baza de aviație in apropiere de Ucraina și Belarus

09:50, 27.03.2024 - Ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a anuntat construirea unei baze de elicoptere de lupta la circa 70 de kilometri de frontiera Poloniei cu Ucraina si Belarus, transmite EFE preluata de Agerpres. Baza aeriana va fi amplasata pe un teren de circa 100 de hectare. Aceasta va fi constituita…

Kuleba: Remanierea militara și politica așteptata la Kiev nu va avea impact asupra relațiilor cu aliații

17:10, 06.02.2024 - Ministrul de externe ucrainean, Dmitro Kuleba, a spus marti ca remanierea militara si politica asteptata sa aiba loc in scurt timp la Kiev nu va avea impact asupra relatiilor tarii cu aliatii occidentali, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Avertisment asupra riscului unui razboi cu Rusia. Ministrul polonez al Apararii: „Ma astept la orice scenariu”.

19:11, 05.02.2024 - Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia. Avertismentul a fost facut de ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care ia in calcul „cele mai rele scenarii”.

Polonia se pregatește de razboi cu Rusia? Ministrul polonez al apararii: „Ma astept la orice scenariu si le iau in serios pe cele mai rele”

18:50, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat, intr-un interviu publicat luni, ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, scrie digi24.ro .

Polonia trebuie sa se pregateasca pentru riscul unui razboi cu Rusia, sustine ministrul polonez al apararii

18:20, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat intr-un interviu publicat luni ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, relateaza agentia DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?