Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polițist la spital în urma unui accident de circulație, în Timiș. Mergea spre serviciu

Publicat:

Accident de circulație, miercuri dimineața, in zona localitații Otvești. Un polițist in varsta de 30 de ani a ajuns la spital dupa ce mașina in care se afla a fost lovita de un șofer care a intrat pe contrasens. Omul legii era in drum spre serviciu.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier cu trei victime, in județul Timiș; doua autoutilitare, un tir și o mașina - implicate

18:11, 21.05.2024 - O femeie care a ramas incarcerata intr-un autovehicul implicat intr-un accident rutier pe raza localitatii Remetea Mare, marti dupa-amiaza, a fost transportata la spital in stare de constienta si alte doua victime au fost evaluate medical la fata locului, refuzand transportul la spital.

Accident grav in județul Timiș. O femeie a ajuns la spital, dupa ce mașina in care se afla a fost spulberata

09:25, 20.05.2024 - Un accident violent a avut loc in județul Timiș. Doua autoturisme s-au ciocnit violent, iar in urma impactului, o femeie a ajuns la spital, in stare grava. Cele doua mașini au ieșit de pe partea carosabila, ajungand in apropierea unei biserici.

Un polițist din Maramureș s-a dus drogat la serviciu: A fost saltat urgent de colegi și dus la spital

23:36, 25.04.2024 - Un politist care urma sa intre de serviciu in Somcuta Mare, judetul Maramures, a fost testat pozitiv la substante interzise. El a fost retras din dispozitiv si dus la spital pentru prelevarea de probe.

Barbat ajuns la spital dupa un accident pe un drum aglomerat din Timis

18:05, 16.04.2024 - Accident grav pe DN 68A, pe razat localitatii Margina din judetul Timis, intr-o zona in care si asa de obicei traficul „se gatuie”. O soferita in varsta de 19 ani care circula dinspre Faget spre Cosava a intrat in colizune cu masina condusa de un barbat in varsta de 42 de ani. „In urma impactului […]…

Tanar cercetat pentru tentativa de omor dupa ce a plecat sa se sinucida și a provocat un grav accident de circulație

14:50, 02.04.2024 - Un barbat care s-a certat cu tatal sau și apoi a plecat cu mașina cu intenția de a se sinucide a provocat un accident cumplit pe un drum din județul Timiș, in urma caruia o persoana a cazut dintr-o mașina care s-a dat peste cap, fiind ranita grav. Tanarul este cercetat acum pentru tentativa de […] Articolul…

Accident cu doua mașini implicate, in Timiș. Trei persoane au ajuns la spital

12:15, 17.03.2024 - Duminica dimineața, in localitatea Hitiaș, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua mașini. Dintre cei cinci pasageri ai acestora, trei au fost duși la spital. A fost nevoie și de intervenția pompierilor pentru descarcerare.

Accident cu trei autovehicule pe A1, in Timiș. O femeie a ajuns la spital, o mașina a luat foc

16:05, 10.03.2024 - Accident produs duminica, 10 martie, pe Autostrada A1. Din primele informații, in accident au fost implicate o autoutilitara și doua mașini, dintre care una a luat foc. O femeie, pasagera in autoutilitara, a fost ranita și transportata la spital.

Un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara, pe un drum din Timiș. Doua persoane au ajuns la spital

12:51, 05.03.2024 - Accident produs marți, in jurul pranzului, pe DN 68A, in apropiere de Margina, unde un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?