Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţist din Argeş, cercetat de DGA. Ce i-a sugerat agentul unui vitezoman

Publicat:

Un agent de politie din cadrul I.P.J. Arges s-a compromis dupa ce i-a sugerat unui sofer oprit in trafic sa gaseasca o alta persoana pe numele careia acesta sa intocmeasca actele de constatare. Acum e cercetat de DGA.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist prins circuland cu 138 km/h in localitate. Agentul a refuzat testarea cu alcooltestul

15:35, 12.04.2024 - Un politist din judetul Mehedinti este cercetat penal, dupa ce a fost surprins in timp ce circula cu masina cu o viteza de 138 de kilometri la ora in localitate, potrivit ziare.com. El era in timpul liber si a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice. Citește și: Update. Mașina lovita de tren in Argeș.…

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Un cunoscut interpret de muzica de petrecere a murit. Avea probleme grave de sanatate

13:45, 11.03.2024 - Este doliu in lumea artistica din Romania. Un interpret de muzica de petrecere adorat de public a murit, dupa o grea suferința. In ultimele zile din viața, colegii de scena și prietenii au facut apel la donarea de sange. Citește și: Argeș: Polițist tarat cu mana prinsa in portiera, de un șofer drogat…

Argeș: Polițist tarat cu mana prinsa in portiera, de un șofer drogat

13:35, 11.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru 24 de ore pentru ca a refuzat sa fie testat pentru consumul de droguri. Șoferul a plecat de pe loc cu autoturismul și i-a prins mana unui polițist intre geam și portiera. Agentul a fost tarat pe o distanța de aproximativ un kilometru. Citește și: Prețul și perioada de…

Atentat la viața unui polițist. Șoferul drogat l-a tarat un kilometru cu mana prinsa in portiera

09:55, 11.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru 24 de ore pentru ca a refuzat sa fie testat pentru consumul de droguri. Șoferul a plecat de pe loc cu autoturismul și i-a prins mana unui polițist intre geam și portiera. Agentul a fost tarat pe o distanța de aproximativ un kilometru.

IPJ Arges:Actiuni de reducere a riscului rutier, desfasurate de Biroul Rutier Pitesti

11:50, 08.03.2024 - Nr. 167 din 08 martie 2024 BULETIN DE PRESA Retinut de politisti In ziua de 07 martie a.c., politistii de proximitate din cadrul Sectiei 1 Politie Pitesti au continuat cercetarile intr un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, privind savarsirea infractiunilor…

Detalii din dosarul penal al tanarului trimis in judecata dupa ce a omorat un polițist local. „L-a scuipat și l-a lovit cu pumnul”

14:30, 03.03.2024 - Un tanar din Argeș a fost trimis in judecata pentru ultraj raportat la loviri sau vatamari cauzatoare de moarte. A atacat cu agresivitate un polițist local, iar in urma loviturii acesta a murit la spital, dupa doua saptamani.

Polițist din București, lovit cu mașina de un șofer drogat și beat! Agentul se afla in misiune

10:40, 24.02.2024 - Intr-un incident șocant petrecut in Capitala, un polițist a fost victima unui șofer drogat și beat, care l-a lovit cu mașina in timp ce se afla intr-o misiune de serviciu. Evenimentul tragic a avut loc in timp ce agentul se afla in exercitarea atribuțiilor sale in zona de lux a orașului.


Ce parere ai despre aceasta stire?