Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei tinere de 25 de ani

Publicat:

solicita sprijinul populatiei pentru gasirea unei tinere de 25 de ani, care a plecat, miercuri, de la domiciliul sau din Sectorul 5 si nu a revenit pana in prezent.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU`` in fața anchetatorilor DNA

Potrivit unui comunicat al DGPMB, transmis AGERPRES, persoana disparuta se numeste , are 1,70 m inaltime, 86 kg - greutate, fata ovala, ochi caprui, par negru, lung, ten alb.

La data disparitiei purta trening cu gluga, adidasi de culoare rosie.

Citește și: AUTODETONAREA primarului…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politia cere sprijinul populatiei pentru gasirea unei fete de 13 ani din Cluj care a plecat de acasa de joi

16:10, 11.05.2024 - Politia judetului Cluj a facut publice fotografia si semnalmentele unei adolescente in varsta de 13 ani care a plecat de acasa, din municipiul Cluj Napoca, de joi, fara a reveni. Cei care o recunosc si au date despre locul unde se afla sunt rugati sa anunte autoritatile.

Foto Polițiștii din Cluj cer sprijinul populației pentru gasirea unei fete de 13 ani care a plecat de acasa

15:50, 11.05.2024 - Politia judetului Cluj face publice fotografii si semnalmentele unei adolescente in varsta de 13 ani care a plecat de acasa, din municipiul Cluj Napoca, de joi, fara a reveni. Cei care o recunosc si au date despre locul unde se afla sunt rugati sa anunte autoritatile, conform news.ro.

Politia cere sprijinul populatiei pentru gasirea unei fete de 13 ani care a plecat de acasa de joi

15:46, 11.05.2024 -   „La data de 10 mai a.c., in jurul orei 23.18, Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata despre faptul ca numita CIORBA EMANUELA RALUCA, in varsta de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat la data de 9 mai a.c., in jurul orei 20.00, de pe strada Platanilor din municipiu, iar pana in…

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru gasirea unui barbat care a plecat de acasa și nu s-a mai intors

16:25, 12.04.2024 - Ce au transmis oamenii legii in acest cazFamilia barbatului este disperata și a solicitat ajutorul populației pentru ca Cristian Gheorghe sa fie gasit teafar și nevatamat.Semnalmentele barbatului disparut sunt urmatoarele: inalțime 1,60 m, greutate 40 kg, constituție astenica, ochi albaștri, fața prelunga…

Politia Capitalei cere ajutorul pentru gasirea unei fete de 17 ani

13:30, 11.04.2024 - Politia Capitalei solicita ajutorul cetatenilor pentru gasirea unei fete in varsta de 17 ani, dupa ce joi, in jurul orei 1,00, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 si nu a mai revenit pana in prezent.

Au fost arestați hoții, care furau din mașinile de lux parcate in jurul  cluburilor exclusiviste din București

15:56, 16.03.2024 - Polițiștii bucureșteni au reușit sa-l prinda pe barbatul de 53 de ani care a furat de mai multe ori din autoturismele de lux ale clienților care mergeau la cluburile și restaurantelor exclusiviste din Nordul Capitalei. Hoțul a fost trimis in arest preventiv timp de 30 de zile, alaturi de ajutorul lui,…

Fata de 14 ani din Bucuresti, data disparuta. Politia cere sprijinul cetatenilor pentru a o gasi

22:20, 24.02.2024 - Poliția Capitalei cauta o fata de 14 ani, care a plecat pe 23 februarie de acasa din Sectorul 4 și nu s-a mai intors. Adolescenta a fost data in urmarire la nivel național, iar autoritațile fac apel la cetațenii care au vazut-o sa sune la 112.Conform Politiei Capitalei, minora disparuta se numeste Mara…

Politia Capitalei cere ajutor pentru gasirea unei fete de 14 ani care a plecat de acasa

20:05, 24.02.2024 - Politia Capitalei a fost sesizata, vineri, cu privire la disparitia unei minore in varsta de 14 ani care, in aceeasi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 si nu a mai revenit pana in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?