Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ploua sau e soare, rEVOLUTION merge inainte! Bun venit in Lunatica! / PROGRAM

Publicat:

Doua zile, Muzeul Satului Banațean de la devine scena unei... revoluții. Una muzicala și nu numai, aflata la a doua ediție: rEVOLUTION Festival. Va așteapta zeci de artiști și doua lumi magice: Lunatica și . Purtați bocanci sau cizme de cauciuc, luați-va prietenii și... haideți!

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alatura-te echipei noastre 18 Gym Fitness & Beauty din Turda! Cautam persoana pasionata de curațenie și ordine…

15:05, 10.05.2024 - Suntem in cautarea unei persoane pasionate de curațenie și ordine, care sa se alature echipei noastre pentru a menține un mediu impecabil intr-o sala de fitness. Avantaje: Echipa tanara și dinamica:La 18 Gym, vei face parte dintr-un colectiv entuziast și motivat, unde primeaza spiritul de echipa și…

Prognoza meteo pentru vacanta de 1 Mai si de Paste: Va fi mai cald decat de obicei, dar va ploua mai mult

09:10, 23.04.2024 - Temperaturile medii in vacanta de 1 Mai si de Paste vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in toata țara. Va ploua mai mult in regiunile sud-estice, potrivit estimarilor meteo pentru urmatoarele 4 saptamani.

FOTO. De la securitate informaționala la pictura. Adina Ștefanescu și-a prezentat expoziția la Muzeul Satului Banațean

17:50, 19.04.2024 - Casa Naționala de la Muzeul Satului Banațean de la Padurea Verde gazduiește expoziția personala de debut a Adinei Ștefanescu. Picturile evoca amintirea satului banațean de altadata, un loc idilic, de reintoarcere la copilarie.

„Locul unde au inviat bunicii”, cea mai noua expoziție de la Muzeul Satului Banațean

19:15, 15.04.2024 - Muzeul Satului Banațean de la Padurea Verde gazduiește expoziția personala de debut a Adinei Ștefanescu. Potrivit reprezentanților muzeului, expoziția sarbatorește amintirea satului banațean de altadata, un loc idilic, de reintoarcere la copilarie.

A venit poliția și a luat marfa. Haine și ochelari de soare contrafacuți, confiscați dintr-o piața din Lugoj

15:45, 20.03.2024 - Politiștii Biroului de Ordine Publica din Lugoj au depistat, marți, intr-o piața din Lugoj, doua persoane care vindeau mai multe produse despre care oamenii legii au avut suspiciunea ca ar fi contrafacute.

Filmele SF incep sa devina realitate: ce vor sa faca oamenii de știința pe Luna pana in 2030

03:25, 20.03.2024 - O noua companie numita Interlune intenționeaza sa exploateze Luna pentru heliu-3 pana in anul 2030. Fondatorii Interlune sunt foști angajați ai companiei spațiale Blue Origin și un astronaut din misiunea Apollo 17. Ei iși propun sa fie prima companie privata care sa extraga resurse de pe Luna și sa…

Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara

16:30, 13.03.2024 - Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara. Fosta mare gimnasta a facut anunțul printr-o postare pe Instagram, acolo unde e urmarita de peste 100.000 de fani. A și aratat o poza cu bebelușul, din spital. Catalina Ponor a anunțat in cursul zilei de miercuri, 13 martie, ca a adus pe lume un baiețel…

STATI CU OCHII LA CER! TREI FENOMENE EXTRAORDINARE! Spirale ciudate, eveniment astronomic deosebit – Cometa 12P/Pons-Brooks si eclipsa totala de Soare!

11:20, 06.03.2024 - MARTIE ESTE CEA MAI BUNA LUNA A ANULUI PENTRU AURORE. Un studiu vechi de 75 de ani arata ca martie are mai multe zile active din punct de vedere geomagnetic decat oricare alta luna a anului. (Octombrie fiind una asemanatoare) Acest lucru se datoreaza efectului Russell-McPherron. Pe scurt, fisurile tind…


Ce parere ai despre aceasta stire?