Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plîngău critică tăcerea autorităţilor pe cazul Avocatului Poporului: „Sper să nu apară justificarea că proxenetul a fost condamnat la comanda lui Plahotniuc”

Publicat:

Președintele interimar al Platformei DA, , critica tacere guvernarii pe cazul . „Nicio reacție de la autoritați. Sper mult sa nu apara vreo justificare. Daca serios, cred ca demisia in cazul Moloșag nu este un act suficient”, a scris ultimul, pe Facebook.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Firea, despre avantajele adoptarii pactului pe migrație in PE. ”Austria nu mai are motive sa se opuna aderarii noastre la Schengen”

12:41, 16.04.2024 - Gabriela Firea, aflata pe lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, a vorbit despre avantajele adoptarii pactului pe migrație in Parlamentul European. Gabriela Firea a vorbit despre avantajele adoptarii pactului pe migrație in PE Președintele PSD București, Gabriela Firea, a postat recent un…

Președintele CCA, verdict in cazul accidentarii grave a lui Luca Mihai - Sancțiunea ce trebuia aplicata

16:30, 15.04.2024 - ​Josue Homawoo l-a faultat grav pe Luca Mihai in minutul 29 al partidei dintre Dinamo și Poli Iași (1-0), insa jucatorul echipei gazda a primit doar un cartonaș galben din partea centralului Ovidiu Hațegan.

Reacție a autoritaților de la Chișinau in cazul autocarului cu copii reținut in Lituania

10:10, 29.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a venit cu o reacție in cazul autocarului cu copii reținut la granița cu Lituania, noteaza Noi.md. {{738984}} „In condițiile ordonanței guvernului lituanian cu privire la regimul de trecere a frontierei, trecerea autocarului nu a fost autorizata din cauza lipsei de licența…

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

10:00, 14.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

O judecatoare a comentat cazul procuroarei Victoria Furtuna

08:15, 14.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook, noteaza unimedia. „Da președintele…

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

21:26, 13.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

AFM: Programul Rabla se lanseaza pe 19 martie

12:35, 12.03.2024 - Programul Rabla 2024 va debuta pe 19 martie, prima de casare fiind majorata la 120.000 de lei pentru achiziția de masini electrice, a anuntat presedintele AFM, Laurentiu Neculaescu, citat de Agerpres. „Fac un anunt in premiera la Targoviste astazi, pe data de 19 va demara Programul Rabla, Rabla Clasic…

Cum se apara suspecții in cazul crimei de la hotelul de lux din Padina

12:20, 23.02.2024 - Cei trei frați din clanul Fabian acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina ajung din nou in fața procurorilor. Ei au depus o plangere pentru tentativa de omor și spun ca victima este cea care a pornit scandalul cand i-a atacat cu un ciob.


Ce parere ai despre aceasta stire?