Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planul secret al lui Zelenski, dezvăluit în interceptările americanilor: cum vrea să saboteze petrolul rusesc

Publicat:

Ucraina va da un raspuns Rusiei pentru “fiecare manifestare a terorii sale”, a amenntat . Interceptarile americanilor au dezvaluit planurile din spatele usilor inchise ale liderului de la Kiev. El ar fi dat ordin sa fie ocupate asezari rusesti pentru a obtine o parghie asupra Moscovei si sa fie bombardata conducta Drujba care transporta […] The post Planul secret al lui Zelenski, dezvaluit in interceptarile americanilor: cum vrea sa saboteze petrolul rusesc first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiasco in chestiunea petrolului rusesc

17:55, 30.04.2024 - Un grup de companii de asigurare occidentale atentioneaza ca plafonarea tarifara asupra petrolului rusesc a devenit imposibil de aplicat si a avut ca efect doar cresterea numarului navelor petroliere care se adauga flotei-fantoma ce livreaza petrol rusesc la preturi peste plafonul impus de grupul celor…

Zelenski, apel catre Occident: „Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!”

16:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata de Agerpres.

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Razboi in Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident: "Incetați sa mai tolerați terorismul rusesc!"

11:25, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica "terorismul rusesc" in Ucraina.

Orban a dezvaluit planul secret avut de Trump in Ucraina: 'E greu sa nu ii dai dreptate!'

09:50, 11.03.2024 - Premierul maghiar, Viktor Orban, susține ca Donald Trump are „planuri destul de detaliate” pentru a pune capat razboiului de langa țara noastra și nu va oferi „un ban” pentru a lupta impotriva agresiunii ruse in Ucraina. Va reamintim ca Viktor Orban a avut o intalnire cu Donald Trump, pe 8 martie. Potrivit…

In Elveția. Zelenski, scenariu de pace cu Rusia

09:00, 26.02.2024 - Ucraina si partenerii sai straini ar putea invita Rusia la un viitor summit de pace pentru a discuta o incheiere a invaziei Moscovei in conditiile Kievului, a indicat duminica Andrii Yermak, seful administratiei prezidentiale de la Kiev, informeaza Reuters, preluata de Agerpres. Elvetia va gazdui un…

Marea ipocrizie din Europa: cum ajunge, de fapt, petrolul Rusiei in țarile europene

08:56, 06.02.2024 - Milioane de barili de combustibil fabricat din petrol rusesc sunt inca importate in Marea Britanie, in ciuda sanctiunilor impuse din cauza razboiului din Ucraina, potrivit unor cercetari, relateaza BBC, informeaza News.ro.O asa-numita "portita" inseamna ca titeiul rusesc este rafinat in tari precum…


Ce parere ai despre aceasta stire?