Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta medicinala uitata de lume. Schinduful are efecte uimitoare asupra sanatatii

Publicat:

Schinduful (Trigonella foenum graecum) sau fânul grecesc este adesea folosit ca agent de aromare si produs alimentar. Dar este disponibil si ca supliment pe baza de plante.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Urangutan care iși trata o rana cu o planta medicinala, considerat un gest de premiera mondiala

15:10, 03.05.2024 - Un urangutan din Indonezia a fost vazut in timp ce isi trata o rana cu o planta medicinala, fiind pentru prima data in lume cand acest tip de comportament a fost observat la un animal salbatic, potrivit AGERPRES.

Mararul este mai mult decat o planta aromatica. Are un efect benefic asupra sanatații

10:30, 14.04.2024 - Inca din tin timpuri stravechi mararul a fost mai mult decat un condiment, fiind cunoscut, pe langa rolul pe care il are in bucatarie, și pentru efectele pe care acesta le are asupra sanatații. Mararul este o planta care ofera o aroma puternica preparatelor, insa este bine de știut ca acesta este și o…

Beneficiile uimitoare ale ciocolatei asupra sanatații

20:25, 06.04.2024 - Este logic ca prea multa ciocolata ar fi daunatoare pentru sanatate din cauza conținutului ridicat de grasimi și zahar din majoritatea produselor. Dar ce ar trebui sa facem din afirmațiile conform carora consumul de ciocolata este de fapt indicat?

EXPLORAND ROMANIA Explorand Romania: 10 curiozitați uimitoare care te vor incanta și inspira

14:25, 23.03.2024 - Romania este plina de curiozitați fascinante care merita sa fie descoperite și impartașite The post EXPLORAND ROMANIA Explorand Romania: 10 curiozitați uimitoare care te vor incanta și inspira first appeared on Informatia Zilei .

Cum sa-ți detoxifici corpul cu o planta simpla. Se poate consuma in mai multe moduri pentru efecte miraculoase

10:05, 10.03.2024 - O singura planta te va ajuta la detoxifierea corpului, insa, are mai multe proprietați pentru sanatate. O poți consuma in mai multe moduri, se poate include in salate sau tarte, dar se poate bea, sub forma de ceai.

Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive asupra sanatații

14:25, 29.02.2024 - Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate. Cea mai ampla analiza din lume constata asocieri directe cu riscuri mai mari de cancer, boli de inima și moarte prematura.

Daca vezi buruiana asta in curte nu o indeparta. Aduce o mulțime de beneficii, de care puțini știu

20:05, 26.02.2024 - Cei mai multi dintre noi considera ca iarba grasa este o buruiana nefolositoare. Insa nu este deloc asa. Iata de ce.Iarba grasa, cunoscuta și sub denumirea de Portulaca oleracea, este o planta erbacee suculenta care este adesea privita ca o buruiana neplacuta in gradini. Cu toate acestea, aceasta planta…

Vladimir Putin a declarat ca Rusia este aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului

00:15, 16.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Agenția Reuters, preluata de Agerpres. Vladimir Putin a declarat, in comentarii televizate, ca „am…


Ce parere ai despre aceasta stire?