Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care trateaza bolile hepatice si afectiunile renale

Publicat:

Rostopasca este o planta cu o inaltime de 30-80 cm, dezvoltandu-se ramificat. Infloreste in luna mai pana toamna. Frunzele sunt zimtate ca cele de stejar.
Propietati: depurativa, hematopoetica, cicatrizanta
Indicatii: boli hepatice, afectiuni biliare si renale, icter, hemoroizi, boli de cancer de piele, bataturi, eczeme, catarcta, pete pe cornee, vedere slaba, sangerari ale retinei, dezlipiri ale retinei, leucemie asociata cu urzicile si mladitele de soc
Mod de folosire:
Infuzie: o lingurita rasa de plante la 250 ml de apa. se opareste si atat.
Suc proaspat: tulpinile,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera mondiala: Urangutan care iși trateaza rana cu o planta

12:25, 03.05.2024 - Un urangutan din Indonezia a fost vazut in timp ce isi trata o rana cu o planta medicinala, fiind pentru prima data in lume cand acest tip de comportament a fost observat la un animal salbatic, au dezvaluit cercetatorii germani.Biologii de la Institutul Max Planck pentru Comportamentul Animalelor din…

Bauturi benefice pentru sanatatea rinichilor. Cum pot preveni afecțiunile renale

02:05, 24.04.2024 - Afecțiunile renale afecteaza un numar considerabil de persoane. De obicei, aceste afecțiuni nu pot fi vindecate in intregime, insa pot fi prevenite, gestionate și imbunatațite prin intermediul unei alimentații adecvate. Descopera beneficiile bauturilor naturale pentru sanatatea rinichilor.

Afecțiunile inimii, cancerul și diabetul sunt bolile care macina sanatatea celor mai ...

15:05, 01.04.2024 - Bolile inimii și ale aparatului circulator, cancerele și diabetul sunt bolile cu care au fost diagnosticați cei mai mulți suceveni in cursul anului trecut, conform datelor furnizate de Direcția de Sanatate Publica Suceava.Șefa instituției, Daniela Odeh, a declarat ca in anul care a trecut cele mai ...

Metode de tratament inovatoare pentru afecțiunile sistemului digestiv

19:05, 19.03.2024 - Bolile sistemului digestiv reprezinta, de peste un deceniu, a treia cauza de deces in Romania. Creșterea constanta a numarului de cazuri este confirmata de cea a consumului de medicamente destinate afecțiunilor digestive, care, in 2022, au fost cele mai cumparate, dupa tratamentele pentru bolile cardiovasculare.…

‘Cea mai subestimata planta’. Expertul gradinar care nu are probleme cu bolile plantelor

14:31, 13.03.2024 - Cu toții ne dorim sa avem parte de o gradina cu luminoasa și vibranta, fie ca este vorba despre flori sau fructe. Din nefericire, unul dintre principalele lucruri care ne stau in cale pentru a avea gradina perfecta sunt daunatorii. Exista anumite plante care ii pot combate. Ce spune experții, aflați…

Ce fructe și legume poți planta langa salata verde. Așa vei ține la distanța insectele și bolile

19:26, 10.03.2024 - Te pregatești sa plantezi salata verde in gradina? Afla in continuare ce trebuie sa pui in pamant, la inceput de primavara, langa parcela unde urmeaza sa creasca frunze. Aceste fructe și legume te vor ajuta sa ții la distanța insectele daunatoare ce pot transmite boli in gradina. Salata verde, sensibila…

Cum se trateaza bolile inflamatorii intestinale și ce rol joaca investigațiile imagistice

08:50, 06.03.2024 - Tot mai frecvente, bolile inflamatorii intestinale se refera la tulburari care provoaca inflamații cronice la nivelul intestinului. Pentru tratamentul corect al acestora este nevoie de un diagnostic exact. Ce rol joaca aici investigațiile imagistice, discutam cu dr. Adrian Dijmarescu, medic primar radiologie…

Care sunt bolile inflamatorii intestinale și cum se trateaza

08:55, 22.02.2024 - Stilul modern de viața ne poate imbolnavi. Lipsa mișcarii, o alimentație ultraprocesata sau stresul sunt factori favorizanți pentru bolile inflamatorii intestinale. Care sunt acestea, cat de grave sunt complicațiile și cum se realizeaza tratamentul, ne spune dr. Teodor Badescu, medic primar gastroenterologie.


Ce parere ai despre aceasta stire?