Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care te ajută să îți cureți trupul și sufletul. Este recomandată și în biblie

Publicat:

Intr-o lume tot mai preocupata de sanatate și echilibru spiritual, descoperim o planta cu atribute remarcabile. Aceasta nu doar ca a infrumusețat gradinile și a adus arome rafinate in bucatarie, dar are și o istorie adanc inradacinata in invațaturile biblice.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Este nemaipomenita!' Planta care ajuta la scaderea tensiunii arteriale și la scaderea colesterolului rau

08:51, 19.05.2024 - Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, despre o planta care are extrem de multe beneficii pentru sanatatea noastra.„Aici știu ca nu e moda cu hrișca, dar e va rog sa o faceți, pentru ca este foarte buna sub forma de piure, cu un sos.

Trucul care te ajuta sa cureți rapid ouale fierte de coaja

16:20, 04.05.2024 - Un truc simplu ne poate ajuta sa curațam rapid ouale fierte, care se numara printre cele mai consumate alimente in perioada Paștelui. Ouale fierte sunt foarte gustoase, insa mulți intampina dificultați in momentul in care trebuie sa le curețe de coaja. Din fericire, exista numeroase trucuri de mare…

Denia celor 12 Evanghelii din Joia Mare. Obiceiul celor 12 noduri care te ajuta sa iti gasesti sufletul-pereche

14:45, 02.05.2024 - Un obicei adanc inradacinat in constiinta romanilor este cel al celor 12 noduri, care se leaga in timpul in care preotul savarseste Denia celor 12 Evanghelii. Este o traditie care se pastreaza in special in partea de sud a tarii, indeosebi de catre fetele nemaritate, informeaza Romania Tv.

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Planta care ajuta la sanatatea pielii. Ce beneficii are pentru tot corpul

23:05, 29.02.2024 - Pielea este cel mai mare organ al corpului și are nevoie de multa ingrijire din partea noastra. Pentru a-i oferi o doza de sanatate, o planta foarte ieftina, se poate consuma sub diferite forme. Va aduce o mulțime de proprietați organismului.

Trucuri geniale care te ajuta sa-ți ingrijești gradina in lunile de primavara. E mai simplu decat crezi

14:15, 27.02.2024 - Primavara vine cu pași repezi, ceea ce inseamna ca putem petrece timp de calitate in gradina noastra. Daca aveți norocul sa aveți gradina, trebuie sa știți și cum sa o ingrijiți pentru a fi plina de culoare. Sfaturi pentru ingrijirea gradinii pe timp de primavara Vremea din prezent ne ofera timp pentru…

Lucruri esențiale care NU ar trebui sa iți lipseasca din trusa de prim ajutor de acasa

16:01, 26.02.2024 - Nu trebuie sa cheltuiești o mulțime de bani pe o trusa de prim ajutor pre-ambalata. Poți sa-ți creezi propria trusa. Poți chiar sa o personalizezi adaugand lucruri care nu se gasesc in mod obișnuit intr-o trusa cumparata de la un furnizor de astfel de produse. Este inteligent sa ai mereu la indemana…


Ce parere ai despre aceasta stire?