Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planeta iubirii Venus, în Pești: 11 martie – 4 aprilie 2024. Noi începuturi pentru DOUĂ ZODII

Publicat:
Planeta iubirii Venus, în Pești: 11 martie – 4 aprilie 2024. Noi începuturi pentru DOUĂ ZODII

Venus in Pești este cea mai visatoare versiune a iubirii. Este despre poezie, meditații de la miezul nopții, trandafiri pe perna ta și sentimentul ca nimic nu este mai important decat conexiunea pe care o creezi cu altcineva. Aceasta energie te ajuta sa te indepartezi de conflicte, sa atenuezi orice provocari recente și sa iți concentrezi timpul pe a imbrațișa cu adevarat fiecare oportunitate de iubire care te inconjoara.Iata care sunt cele doua zodii care vor profita din plin de intrarea lui Venus in Pești.RacVenus in Pești in sectorul tau al inceputurilor noiPare aproape ca universul te anunța…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Doua zodii se vor umple de bani inainte de Paște! Norocul nativilor se schimba curand

17:56, 23.04.2024 - Vești bune pentru doi nativi inainte de Paște! Succesul financiar vine in viața lor intr-un moment in care se așteptau cel mai puțin. Iata cine sunt norocoșii zodiacului in perioada urmatoare!

Horoscop saptamana 22-28 martie 2024: Trei zodii iși schimba destinul. Unii nativi, puși in fața unor teste

14:40, 23.03.2024 - Horoscopul saptamanii 22-28 martie 2024 aduce vești minunate pentru unii nativi. Trei zodii vor avea karma de partea lor, iar in perioada urmatoare vor straluci pe toate planurile. Lorina, astrologul Click!, are predicții pentru toate semnele zodiacale.

Set de brațari pentru cupluri – Simboluri ale iubirii

14:41, 19.03.2024 - Intr-o lume in care timpul petrecut impreuna este din ce in ce mai prețios, cuplurile cauta modalitați unice de a-și exprima iubirea și conexiunea. Unul dintre cele mai tandre și simbolice gesturi in acest sens este alegerea unui set de brațari pentru cupluri. Aceste accesorii nu sunt doar o dovada…

Doua zodii care iși schimba viața radical in aceasta primavara. Au noroc la bani, in dragoste și cariera

08:25, 21.02.2024 - Primavara vine cu vești bune pentru doua zodii, care pot sa iși schimbe viața radical. Relațiile cu cei dragi se imbunatațesc, iar in cazul nativilor singuri este perioada ideala in care se pot indragosti. Apar, de altfel, și oportunitați pe plan profesional de care ar trebui sa profite.

Doua zodii care se imbogațesc in anul 2024. Vor face investiții și iși vor schimba obiectivele

11:10, 18.02.2024 - Doua zodii din horoscop vor avea parte de surprize de proporții in anul 2024. Au șanse mari sa se imbogațeasca, iar norocul va ramane de partea lor. Banii pe care ii vor primi le vor schimba viața și obiectivele, iar investițiile vor fi pe primul loc in ceea ce privește interesele lor.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Doua zodii vor fi nevoite sa ia decizii radicale in luna februarie. Viața lor se schimba pe neașteptate

10:25, 05.02.2024 - Doua zodii din horoscop vor fi nevoite sa ia decizii radicale in luna februarie. Nativii vor ajunge in fața unor situații neprevazute, care le vor schimba viața. Astrele au vești noi pentru ei și trebuie sa fie pregatiți pentru ceea ce urmeaza. Luna februarie va schimba totul!

Varsta de aur a fiecarei zodii. Racul are parte de fericire maxima in jur de 40 de ani

22:20, 02.02.2024 - In timp ce unii nativi sunt fericiți și fara griji la prima tinerețe, lucrurile stau altfel in cazul altor nativi, care ajung abia mult mai tarziu sa fie cu adevarat impliniți. Și unde mai pui ca sunt dispuși sa faca mari sacrificii pentru ceea ce iși doresc cu adevarat.


Ce parere ai despre aceasta stire?