Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pilotul avionului sirian doborât de un F-16 turc a murit; armata siriană doboară o dronă turcă în apropiere de Saraqeb

Publicat:

Un avion de luta al regimului sirian a fost doborat marti de armata turca in provincia Idleb, in Siria, unde confruntari armate violente au loc intre militarii celor doua tari, a anuntat un ONG, care precizeaza ca pilotul avionului a murit, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Hezbollah a doborat o drona israeliana deasupra Libanului

11:00, 22.04.2024 - Armata israeliana a anuntat ca una dintre dronele sale s-a prabusit pe teritoriul libanez dupa ce a fost lovita de o racheta sol-aer, o actiune pentru care miscarea Hezbollah si-a revendicat responsabilitatea, relateaza AFP, citata de News.ro. O drona israeliana s-a prabusit in Liban dupa ce a fost…

Hezbollah a doborat o drona israeliana deasupra Libanului - Armata investigheaza incidentul

10:20, 22.04.2024 - Armata israeliana a anuntat ca una dintre dronele sale s-a prabusit pe teritoriul libanez dupa ce a fost lovita de o racheta sol-aer, o actiune pentru care miscarea Hezbollah si-a revendicat responsabilitatea, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Armata a mai descoperit o drona suspecta in apropiere de baza militara Mihail Kogalniceanu

12:15, 18.04.2024 - O noua drona suspecta a fost descoperita de armata in langa aeroportul din Constanța, in apropiere de baza militara Mihail Kogalniceanu. Este al doilea incident de acest fel din ultimele zile.

Luptatori ruși pro-Ucraina duc batalii grele cu armata rusa pe teritoriu rus, la Kursk și Belgorod. Cel puțin doi oameni au murit

14:05, 14.03.2024 - Lupte intense erau in desfasurare, joi, in regiunea ruseasca Kursk intre fortele armate ruse si combatanti ruși pro-Ucraina, in timp ce un nou val de atacuri cu drone a vizat regiunea vecina Belgorod, cauzand moartea a cel putin doua persoane, au anuntat autoritatile ruse, citate de agenții internaționale.

Armata SUA și forțele aliate au doborat 15 drone in Golful Aden

17:25, 09.03.2024 - Armata SUA, impreuna cu forțele aliate au reușit sa doboare 15 drone lansate de gruparea rebela Houthi, deasupra Marii Roșii. Patru dintre ținte sunt revendicate de francezi. Conform Reuters, incidentul a avut loc sambata dimineața, in data de 9 martie 2024. Tensiunile se intensifica Acesta este unul…

FOTO - Armata rusa a bombardat un spital și un bloc din orașul ucrainean Selidov, in apropiere de Donetk

10:16, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters, conform Agerpres. Bombardamentele…

Fragmentele de drona Shahed depistate in Republica Moldova conțineau zeci de kilograme de explozibil

14:26, 12.02.2024 - Polițiștii de la Chișinau au depistat aproape 50 de kg de substanța exploziva in fragmentele dronei de tip Shahed depistate duminica trecuta in apropiere de satul Etulia, o localitate din sudul Republicii Moldova, situata in apropiere de frontiera moldo-ucraineana.

Alerta in Republica Moldova. Resturi de drona Shahed, depistate in apropiere de frontiera cu Ucraina

19:15, 11.02.2024 - Resturi de drona de tip „Shahed" au fost depistate duminica dupa-masa in apropiere de satul Etulia, o localitate din sudul Republicii Moldova, situata in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar polițiștii de frontiera de la Chișinau iau in calcul ca drona a fost doborata.


Ce parere ai despre aceasta stire?