Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pilot român la cursa inaugurală Oradea – Torino | Oradea – Londra, cu două luni mai repede

Publicat:

Joi, 13 aprilie, a avut loc cursa inaugurala dintre Oradea și Torino operata de Blue Air. Zborurile dintre cele doua orașe vor avea loc de doua ori pe saptamana, joia și duminica.

La inaugurarea cursei a fost prezent – Senior Network Development Executive din partea Blue Air, conducerea CJ Bihor, președintele și vicepreședinții și și directorul Aeroportului Internațional Oradea .

Pilot roman

In momentul inmanarii unor cadouri echipajului, directorul a avut surpiza sa constate ca unul dintre piloți vorbește…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zborurile din toata Europa, perturbate joi de o greva a controlorilor de trafic aerian din Franța

11:10, 25.04.2024 - Intarzieri si anulari de zboruri urmeaza sa afecteze joi, 25 aprilie, traficul aerian din Europa, dupa ce autoritatile franceze nu au reusit sa ajunga la un acord cu controlorii de trafic aerian pentru a evita intrarea lor in greva, relateaza Reuters.Autoritatea Aeronautica Civila din Franta (DGAC)…

Rusia ataca zborurile de linie: Ryanair si Wizz Air au raportat probleme inclusiv deasupra Romaniei / Harta

17:20, 22.04.2024 - Mii de zboruri de linie  au fost afectate de presupuse bruiaje rusești, iar surse din aviație au calificat tactica drept "extrem de periculoasa" și o amenințare majora la adresa siguranței aeriene.

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Panica intr-un zbor Ryanair: Un tanar a murit subit, in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune

18:40, 18.04.2024 - Un viitor tata, in varsta de 33 de ani, a murit intr-un zbor Ryanair deasupra Italiei, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune, in partea din spate a avionului.

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

Ryanair va relua zborurile catre Israel incepand cu luna iunie

21:50, 04.04.2024 - Compania aeriana europeana low-cost Ryanair a declarat joi ca va relua zborurile catre Tel Aviv incepand cu 3 iunie, cu 40 de zboruri saptamanale, in urma redeschiderii unui terminal la principala poarta internaționala din Israel.

In sezonul de vara 2024 vor fi mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj spre destinații ideale pentru city break-uri

11:01, 29.03.2024 - Ryanair a anunțat zboruri suplimentare catre Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al companiei aeriene. Ryanair, cea mai importanta companie aeriana din Europa, a lansat cel mai amplu program de vara (S24) pentru…

De 8 martie, despre o prea minunata domnița valaha

08:20, 08.03.2024 - Cinste femeilor din toata lumea! Despre una singura aș dori sa scriu aici, un geniu mai puțin știut al acestei nații: Elena Ghica. A fost, probabil, una dintre cele mai inteligente femei care a trait pe acest taram. Vorbea fluent noua limbi, scria despre arta, folclor, istorie. A avut o minte liberala…


Ce parere ai despre aceasta stire?